2777
2789

بچگی خوبی اصلا نداشتم همیشه مامان بابام دعوام داشتن :) آخرش مامان بابام جدا شدن و گفتن ک یکی از ماهارو انتخاب کن از اونجایی ک خانواده ی پدریم از من متنفر بودن و من بیشتر وقتمو با مامانم گذرونده بودم مامانمو انتخاب کردم تو سن شیش سالگی :) تا وقتی ک ۱۳ سالم شه خیلی دلتنگی بابامو میکردم بابایی ک هیچوقت منو نمی‌خواست و منو از شیش سالگی ندیده :) یادمه دقیقا وقتی مامانم از بابام جدا شد اولین شبی ک قرار بود منو مامانم تنها بخوابیم خیلی میترسیدم یک حس عجیبی داشتم :) الان ۱۶ سالمه و زندگی پر از استرس و پر از تنشی دارم ولی خدارو شکر میکنم ک دوران بچگیم تموم شد من اصلا نمی‌خوام برگردم به اون دوران :) الان ک ۱۶ سالمه با هر استرس و تنش خودم خودمو درک میکنم و بهتر از بچگیام با خودم کنار میام :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییی منم ۱۵سالمه،مامانم میخاد طلاق بگیره،بچه ی طلاق بودن چحور حسیه؟چه سختیایی داره؟

تو سن ۱۵ سالگی فک کنم بهتر بتونی درک کنی طلاق پدر مادرتو :) ولی از من به تو نصیحت به حرف قلبت گوش کن خواستی بین پدر مادرت یکیو انتخاب کنی برو سراغ اونی ک بیشتر دوسش داری :)بچه طلاق بودن یعنی قوی بودن باید قوی شی همین :)

تو سن ۱۵ سالگی فک کنم بهتر بتونی درک کنی طلاق پدر مادرتو :) ولی از من به تو نصیحت به حرف قلبت گوش کن ...

ولی من حوصله ی هیچکدومشونو ندارم،اونا جایی واسه من ندارن،وقتی هردوشون دارن خیانت میکنن،وقتی هیچکدومشون خواسش به من نیست،متنفرم ازاینکه باید پیششون زندکی کنم....

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
مرسییی، دمت گرم که انقد قوی موندی...

من ۴ سالم بود جدا شدن اما الان شما عاقل تری پس منطقی تر به قضیه نگاه کن ولی اینو بدون که خودت میتونی خودتو نجات بدی تو زندگیت، همین

ولی من حوصله ی هیچکدومشونو ندارم،اونا جایی واسه من ندارن،وقتی هردوشون دارن خیانت میکنن،وقتی هیچکدومش ...

متاسفم واقعا :) انشالله آیندت قشنگ باشه از دوتاشون جدا شی ولی بلاخره یک درصد یک کدومشون بهترن قطعا هر کدوم ک یک درصد بهتره اونو انتخاب کن بعدش تو سنت جوریه ک انتخاب با خودته ک پیش کی زندگی کنی پس حواست باشه برای حضانت اذیتت نکنن :)

من ۴ سالم بود جدا شدن اما الان شما عاقل تری پس منطقی تر به قضیه نگاه کن ولی اینو بدون که خودت میتونی ...

واییی ۴سالگی خیلی سخته،دمت گرم

مشاورم دقیقا حرفای تورو میزنه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...