2777
2789
عنوان

نینی دیدنی خواهرشوهر چی ببرم

247 بازدید | 16 پست

سلام لطفاً راهنمایی کنید پول کادو پلاک طلای کم وزن یا چی اینم بگم خواهر شوهرام خودشون برام تو عروسی طلا نگرفتن.فقط یه برادر داره می‌خوام خوشحال شه 

می‌دونم تاپیکم تکراریه ولی لطفا راهنماییم کنید 

عرف شما چقدر پوله؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازگی ۱ تومن دادم.اونا برا بچم فقط ی بلوز داده بودن دختر داییمم بخواد زایمان کنه تا چند ماه دیگه ...

منم میگم اگه بخوام یه لباسی چیزی بگیرم ۶۰۰_۷۰۰میشه این بهتره 

منم میگم اگه بخوام یه لباسی چیزی بگیرم ۶۰۰_۷۰۰میشه این بهتره 

آره کاپشن نی نی قیمت کرده بودم ۸۰۰ بود. طلا خیلی عالیه همین پلاکی که عکسشو گذاشته خیلی خوبه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط یه چیزی  ماشین سنگین داریم بامادرشوهرم اینا شریکیم. پیش خواهرشوهرمم با مادرشوهرش قراره بری ...

واقعا حرص داره! چرا باید همچین حرفی بزنه؟ یعنی خودش نمیخواد به نوش کادو بده؟؟؟ باید ی جوری خودت دست پیش بگیری قبلی که مادرشوهرت حرفی بزنه ی چیزی بگی که این کادو فقط از طرف شما و شوهرته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا حرص داره! چرا باید همچین حرفی بزنه؟ یعنی خودش نمیخواد به نوش کادو بده؟؟؟ باید ی جوری خودت دست ...

ما رسم داریم سیسمونی رو میچینیم خونه قبل از اینکه ببریم اتاق نوزاد 

یک طرف کادوهای مادر دخترو میزارن یک طرف کادوهای طرف پسرو.

مادرشوهرم ازالان میگه ماپولمون یکیه دیگه خودتون لباس بگیرین بدین من نگه دارم

خودشم میده چون همیشه برای دختراش سنگ تموم گذاشته ولی میترسم این وسط پول من بره ارزش کادو هم کم باشه ...

پول بذار تو پاکت بده.تو کیف خودت بذار نده دست مادرشوهرت.خودت بده دست خواهر شوهرت.خلاصه راه های سواستفاده رو ببند هرجوری که میتونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40