2777
2789
عنوان

برای نینی خواهرشوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 35 پست
نمیدونستم کادوت طلاست فکر میکردم لباس یا اسباب بازی باشه .. طلا خیلی خوبه اینم قشنگ بود مطمعن باش خو ...

همسرم این ماه دوتا وام داره پرداخت می‌کنه سخت کارمیکنن اونارو برسونه حدود ۱۰۰بدهی داره بعدش جبران می‌کنه برام می‌دونم همیشه جبران کرده

مامانم میگه ۲۰۰بده چون تو تازه عروسی 

دویست خیلییی کمه 

ببین جاری و خواهرشوهرای دیگت چی میدن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خونواده شوهرت چجوری میبرن؟ واسه خودت ب مناسبتهای مختلف کادو اینا خوب آوردن؟

فعلا تازه عروسم خودمم باردارم همسرم تک داداششونه می‌خوام بین فامیل همسرش افتخارکنه ب داداشش اگ اونم برا بچه ما کادوخوب نیاره دیگ براش خرج نمیکنم زیاد فعلا می‌خوام قدم اولو من بردارم

فعلا تازه عروسم خودمم باردارم همسرم تک داداششونه می‌خوام بین فامیل همسرش افتخارکنه ب داداشش اگ اونم ...

پس بخرش

خیلی خوشگله

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜