2777
2789

تاپیکامو ببینید 

منو خواهر شوهرم رفتیم شو خونه همسایه لیدر خیلی تعریف و تمجید میکرد بیاد تواین کار من اگه زودتر تواین کار بودم بچم مدرسه دولتی نمیرفت ...

رشته ای رو انتخاب میکرد که دوست داشت ..

درماه ۲۰ تومن درامد دارم فلانه بسانه ...

زنی دستت تو جیبت باشه 

بعد من قبول نکردم گفتم کسی رو ندارم ازم بخره 

ولی خواهرشوهرم رفت زیر مجموعش فرم پر کرد بعد ۳ تومن جنس سفارش داد  شو گذاشت به اندازه ۱و نیم فروخت ولی بقیش مونده دستش  پس حرفای که خانمه میزد چی بود؟

نفیس حرف اول و اخرو در ایران میزنه فوق العادس 

ولی خانما میگن اصلا خوب نیست محصولاشون .

یعنی اول راهه که نمیتونه بفروشه؟ یا کلا همینه خواهان نداره؟

نخوندم 

ولی اصلا خوب نیس

نفیس لدورا پرشین

همشووووون

من رفتم متخصص ک از امریکا مدرک گرفنه

گفت میان التماس میکنن درصدی باهاشون کار کنم

گفت ادلشم خوب باشه بعد ی مدت میفهمین چ بلایی سر خودتون اوردین

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفیس محصولاتش بنجل و بی کیفیته  از طرفی اینا همش دروغه تو عاقلی که نرفتی زیرمجموعشون

والا منم داشتم وسوسه میشدم  راستشو بخوای وقتی دیدم خواهرشوهرم ۱و نیم با یه بار شو فروخت گفتم برای بار اول خوب بود  کاش منم میرفتم  بعد من کسیو نداشتم ازم بخرن

نفیس محصولاتش بنجل و بی کیفیته  از طرفی اینا همش دروغه تو عاقلی که نرفتی زیرمجموعشون

دقیقا

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞

عزیزم منم مدتی تو همین فروش شرکت نفیس بودم اول اینکه محصولاتش اصلا به درد نمیخوره بعدش اون لیدر ها همش چرت میگن که ماهی ۲۰ تومن درآمدشون، وقتی بخوای کار کنی باید حتما ماهی یک تومن خرید بزنی که سودش میشه ۳۰۰ تازه اگه بتونی بفروشی من یه مدت کار کردم همون یه ذره سرمایه هم که خودم داشتم از دستم رفت یه عالمه محصول هم روس دستم موند و خراب شد اونا فقط میگن خرید بزن چون برا خودشون سود داره، یه لیدر که ماهی ۴۰۰ سود میومد براش میگفت ماهی شش تومن درآمد دارم همش دروغ بود بعد یه مدت دیدم همونی که انقدرررر تعریف می‌کرد خودش هم دیگ کار نمیکنه گیر این آدما نیفتید

ببین مثلا کرمی که۱۸۰قیمت شرکتشه تو ۲۰۰باید بفروشی یعنی ۲۰ سود داره برات ، در ماه چند تا۲۰تومن میخوای بفروشی که ۲۰میلیون شه

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞