2777
2789

خیلی وقته دوس دارم لبامو ژل بزنم میگه نه میخوام یه استوری بزارم میگه ن یه پروفامیل از خودم بزارم میگه ن هرکاری میخوام بکنم میگه ن یه گوشی مدل پاییین داده دستم صبح تا شبم خونه از یه شهر بزرگ اومدم یه شهرک دارم افسردگی میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از اول باید میگفتی چی دوست داری و مخالفت نکنه و.‌...

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شوهر منم خیلی محدودم کرده ولی خب دیگه برا اینکه دوس ندارم بینمون اختلاف پیش بیاد تا جایی که میتونم بع نظرش احترام میزارم خیلی جاها بخاطر من کوتاه میاد ولی تو این یه مورد کوتاه نیومده خب منم این موردو کوتاه اومدم 🥴

من دختر شاد و پرانرژی بودم بیرون کار میکردم و مشغول بودم الان به این روز افتادم

منم شاد پور انرژی بودم .زندگیم سیاه شد ورفت 

باز شما یه ساله ازدواج کردین پس امیدی هست که اخلاقش عوض بشه .ولی من چی .

17سال از عمرم رفت های خدا

عزیزم شوهرت چن سالشه بنظرت میزاره بری دانشگاه؟

بهش بگو میخام برم دانشگاه بچرو بهتر تربیت کنم

فرق نمیکنه ی رشته ای برو مثلا حسابداری 

دوست پیدا میکنی میری میای 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊