فرض کنید کسی رو دعوت کردید ساعت ۵اومد و ۲ساعت بعد واقعا کسی بهش زنگ زده و گفته میام دنبالت ، و شما سریع کیک رو بخورین تا برسین به شام و سریع شام رو دارین میکشین طرف نمونه و بگه اون طرف گفته منتظرتم و میز رزرو کرده برا غذا و درنهایت تلفنی بعدا بگه چون گفتی ۵ من فکر کردم فقط عصرانه است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما یه ضربالمثل داریم میگه پلو بدیم، منت هم بکشیم؟
و بر این اساس کلا همه این مسائل رو به کتفمون میگیریم😂
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
گفتم جشن تولد ۵ به بعد الان یکی هم منو دعوت کرده جشن تولد برام نوشته ۵به بعد تشریف بیارین من چه میدونم عصرانه یا شام نگه داشت میخوریم نگه نداشت خداحافظی میکنیم
راس میگه بنده خدا... اگر تولد به صرف شام بود باید مبذاشتین هفت به بعد
آهان ولی خب اارهمیبینه دارم شام میکشم اینم بگم طرف که از قبل براش میز غذا رزرو نکرده بود که گفت داشتم می اومدم فلانی زنگ زد میام دنبالت و برام الان گفت میز رزرو کرده