2777
2789

وسایلای مراقبتی‌تون چیه؟ (برای دست پا صورت بدن مو و...)

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

آب    

مفید و مختصر🤣🤣

جدی مراقبت خاصی نداری؟

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفید و مختصر🤣🤣 جدی مراقبت خاصی نداری؟

در حد همون فیس واش و ضد آفتاب خوب و ویتامین خوردن

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
در حد همون فیس واش و ضد آفتاب خوب و ویتامین خوردن

ضدآفتاب چقدم گرون شده

ممنون عزیزم😘

ضدآفتاب چقدم گرون شده ممنون عزیزم😘

ایزدین میزنم الان خوبه راضیم قیمتشم زیاد نیست

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
آب    

خنده نداره که مهمترین چیزه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم اب  و سفیداب 🤣😂

اصلا خنده نداشت این دو گزینه مهمترینن  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ضد افتاب، ابرسان، کرم دور چشم، سرم پوست، بالم لب، اسکراب و..... 🤕ولی بازم راضی نیستم 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را