2777
2789
عنوان

به مامانم میگم بچه اصلا ارزش نداره که آدم دندونش خراب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 16 پست
وااای من نمیتونم تحمل کنم مگه آدم از خودش مهم ترم هست

اره بچه ادم از خودشم عزیزتره حاضره خودش مریض بشه بچش ی سرفه نکنه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

بستگی داره ادما طرز  تفکرشون چی هست من 38سالمه پسر بزرگم 19سالشع جدا شدم هفت سال پیش و ازدواج مجدد کردیم دوتامون یعنی من و باباش پسرمم ار اولش گفتیم هر وقت دوست داشته باشه میتونه هر جا خوش باشه زندگی کنه یا با من یا باباش فرقی نداشت الان دورش بگردم وقتی میره پیش باباش روزی چند بار زنگ میزنه مامان خوبی اینقد هوامو داره اگه یکم صدام عوض بشه تا ثابت نکنم چمه ولکن نیست نکنه مریضی نکنه ناراحتی من بچه نیاوردم واسه تنهایی خودم بچه دوست داشتم و دارم خدا رو شکر بچمم خیلی با شعور و فهمیده اس همیشه پشتم بهش گرمه بر عکس اونایی ک‌میگن پشت بچه ب پدر مادر گرمه شکر خدا سر کار میره و حواسش ب منم هست

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.