2777
2789

ولی چرا به بعضیا همه جیزو باهم داده؟؟؟پول خوشبختی شوهر خوب قیاقه بچه های خوشکل پس چرا میگن خدا همه چیزو باهم نمیده ب نظرم دروغه😕😕

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دنیا همه چیز ممکنه

چرا میگن خدا نمیده خمه چیزو.؟؟؟چرا بعضیا همه چیز دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

حسودی نکن زندگی خودتو کن

حسودم راستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو که از زندگیشون خبر نداری

ظاهرشون ک عالیه هر روزم در حال پیشرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره ما یکیو داریم میلیاردره ولی اصلا نمیتونه خرج کنه 

اصلا دلش نمیاد اینجوریه که از اون پوله لذت نمیبره

البته بماند که اون پول از راه رشوه و ... هم به دست میاد

یک بار به اصرار تو عاشق شدم ای دل! این بار‌ اگر اصرارکنی وای به حالت...
چرا میگن خدا نمیده خمه چیزو.؟؟؟چرا بعضیا همه چیز دارن

بعضیا همه چی دارن ولی دل خوش ندارن مدام تو درد و بی محبت آن از زندگیشون راضی نیستن

خیلی وقتا اون آرامشه میارزه ب تموم پول و منال بقیه

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟