2777
2789
8 روز شهرستان بودیم 2 روزش خونه اقوام همسر بودم حتی خونه پدر شوهرم در حد 2یا 3 ساعت نشستم،،،،دیشب بهم گفت تو احترام حالیت نیست اگه با یه ادم درس حسابی ازدواج کرده بودم الان کانادا بودم و هزار تا حرف دیگه،،،،، توی این چند روز یه عروسی داشتیم یه دفعه اومد حالا میگه چرا من طرف شما میام ولی تو نمیای،،،،بخدا میرم میمونم خونه باباش 5 صبح از سر و صدا بیدار میشم دو سه رو ز سر درد میگیرم،،،یا با خواهرش چند وقت پیش حرفم شد بهش گفتیم یه چیزیو نگو رفت گفت بهش گفتم چرا گفتی شست گذاشت کنار منو گفتم مامانم مشکل فشار داره ما چیزی بهش نمیگیم گفت به من چه ،،،،اون خواهر شوهرم که میرم خونش هی میرن تو اتاق پچ پچ میکنن منم تنها توی سالن میشینم،،،،،با این اوصاف در حد یکی دو ساعت واسه عید دیدنی رفتم ،،،،حالا اقا بهش برخورده که کم اومدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاس عزیز دیشب هم بهم گفت کم میای گفتم لذت نمیبرم بیشتر از این بمونم،،،،،واقعا بهم فشار میاد،،،،،وقتی بر میگردیم از مهمونی انگاری یه مسافت طولانی رانندگی کرده باشم اقد خسته میشم
عزیزم مردا هرچقدر بمونی خونه پدر مادرشون سیرمونی ندارن من ی روز به عید اومدم خونه مادرشوهرم هنوز اینجام حتی خونه مامانمم هنوز نرفتم صبح بهش میگم حالا بریم خونه میگه تا سه شنبه باشیم بعد بریم من گفتم نه همین الان بریم الانم باهام قهره خودتو اذیت نکن چه بمونی چه نمونی هموشون همینن
آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
خوب عزیزم حتی اگه لذت نمیبری، باز هم بخاطر دل شوهرت باید تحمل کنی، منم خیلی از جمع خانواده ی همسرم خوشم نمیاد ولی بخاطر همسرم که دوست داره بینشون باشه ارتباط کافی دارم باهاشون
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
لذت هم که نبری بخاطر شوهرت باید تحمل کنی منم وضعیتم مثل شماست مادرخودم ومادرشوهرم تو یه شهرن من یه شهر دیگه منم دوس دارم بیشتر پیش مامانم باشم امابخاطر شوهرم مجبورم اونجاهم زیاد بمونم حتی بسویشترشبها اپنحا میمونیم، وقتی ازدواج کردی نباید بگی لذت نمیبرم ینی چی مثلا