2777
2789
عنوان

شوهرم هرچی دلش خواست بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 27 پست
خب چجوری حرف بزنه؟

باید مشکلشو خودش با خواهرشوهرش حل کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مهریه ات بزار اجرا

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجوری حرف بزنه؟

اصلا اخلاق زشتیه حرفای خاله زنکی رو بیاریم پیش شوهرمون خواهرش حرف زد خودت باید از پسش بربیای اگرم نمیخوای بی احترامی کنی پس به یه ورت بگیرش و از زندگیت لذت ببر اسی 

بگی خواهرت اینو گفت اونو گفت هیچ فایده ای برات نداره فقط شوهرتو کلافه میکنی و متنفر اسی جون

اللهم عجل لولیک الفرج❤️

اگر خانواده شوهرت بهت فحش هم داد بهش نگو اصلا 

فقط جوابشون رو نده وقتی نیست بهشون بی اعتایی کن ولی وقتی شوهرت هست فقط لبخند بزن این از من بهت نصیحت 

مردا برای مادر و خواهر و برادرشون ک . ون می ن 

خب ؟ 

مخصوصا مادرشون 

حواست رو باید خیلی جمع کنی 

درسته ها خیلی به خودمم بر میخوره اینکه زن باید همه کار کنه که مرده خوب باشه و بمونه ولی چیکار کنیم جامعه اصلا پشت زن نیست 

فقط اگر کارمند نیستی سعی کن یه شغلی برای خودت دست و پا کنی که حداقل ماهی یک تومن هم درآمد داشته باشی 

نه واقعا من غیبت نمیکنم ولی خواهرش خیلی. بهم تیکه میندازه و من بهش میگم خواهرت فلان موقع این حرفو زد ...

اسی سیاست نداری.. ببین اگر با خواهر مادرش هرکس مشکل داری خودت حل کن.. نرو پیش شوهر غیبت و غر غر خواهرت.. مردا خسته میشن از یجا به بعد دیگه توهین میکنن اهمیت هم نمیدن الان دقیقا همسر توهم همینجوری. زیاد گفتی خسته شد. دیگه نگو یمدت اروم باش شکایت خانواده اشو نکن. هیچ زن و مردی از شکایت خانواده داشته خوشش نمیاد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دعوا تو همه زندگیا هست و دلیل بر بد بودن طرفین نیست بالاخره یه روز شما حالتون خوب نیست یا روز همسرتون مخصوصا تو این اوضاع خراب اقتصادی که همه تحت فشارن و با هر تلنگری قاطی میکنن 

مرنج و مرنجان

این رفتارت عذر میخوام ولی مثل ی دختر ۸ ساله ی نق نقو میمونه،ن شما ک ی همسری 

حس میکنم خستش کردی دیگه،پیاماییم ک بهش دادی خیلی بد بودن،اگ دلخوری ام هست رو در رو

البته ک اونم حرفای زشت زیادی زده اما شما با حسادت بچگانتون و همون جمله ی آخر پیامت(خوش ب غیرتت) کم تقصیر کار نبودی. 

من نمیدونم خودت بلدی چطوری دل شوهرتو ب دست بیاری،بخاطر ی وی .‌پی .ان غیرت و اقتدار و مردانگی شوهرتو زیر سوال بردی 

پس انتظار برآورده شدن خواستت از طرفش رو نداشته باش

این رفتارت عذر میخوام ولی مثل ی دختر ۸ ساله ی نق نقو میمونه،ن شما ک ی همسری  حس میکنم خستش کرد ...

درسته اما اینکه همسرم بابت همون وی پی بهم کلی فحش داد اشکالی نداره؟

درسته اما اینکه همسرم بابت همون وی پی بهم کلی فحش داد اشکالی نداره؟

بله فحش دادنش خیلی کار زشتی بوده اما کی فحش داد؟بعد از اینکه گفتی برا اون فلان کارو کردی برا من نکردی،وقتی گفتی برا اون حوصله داری برا من نداری،شوهرت کلا فک کنم ب فحش دادن ب خاطر تربیت غلط خانواده عادت داره ک با تشدید اعصابش و دست گذاشتن روی نقطه ضعفش شروع ب فحش کرده.شما ک ب این اخلاقش واقفی این حرفا رو نزن تا فحشم نشنوی