2777
2789

خیلی ناراحت شدم یهو ب فکرم رسید تاپیک بزنم نظراتو بدونم 

از بچگی همبازی بودیم و خیلی باهاش صمیمی ام 

دختر خالم ک مجرده رفته با اون یکی پسر خالم ک متاهله وارد رابطه شده 

خیلی ناراحت شدم اینو شنیدم 

از این بیشتر ناراحت شدم ک چن نفرم میدونستن و باهاش حرف نزدن ک خونه خراب کن نباشه 

تصمیم گرفتم ی جا قرار بذارم و باهاش حرف بزنم رفتم و محترمانه سر قضیه رو باز کردم گفتم درسته ؟ با پررویی قبول کرد و دست پیش گرف ک پس نیوفته 

همش داد میزد ک زنشو دوس ندارع تو چرا کاسه داغ تر از آش شدی ب تو ربطی ندارع و چن تا حرفای زشت دیگه .. 

من خودم متاهلم ی لحظه تصور کردم ک خدای نکرده شوهرم این کارو بکنه .‌‌از تصورشم دیوونه شدم 

دلم ب حال عروس خالم سوخت و گفتم شاید حرفای من روش تاثیر خوب بذاره و بدتر دیوونه شد  

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته کاراون اشتباه بوده اما نبایدتوکاری که بهت مربوط نیست دخالت میکردی

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

کاش میشد بین فامیل رسوا بشه

ولی مشکل از پسرخالته که راه داده

حق زنش هست بدونه

میشه دوتا تاپیک آخر منو گزارش بزنی ؟

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
نرود میخ اعنین در سنگ  نضحیتهمیشه وهمه جا خوب نیس بهتربود دخالت نمیکردی

من ب جز دختر خاله دوستشم هستم عین خواهرمه خواستم چشاشو باز کنم خواستم بگم ک راه اشتباهو انتخاب کرده 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
گیساشو میگرفتی تو خیابون میکشوندی خونه ی باباش ابروشو میبردی بلکه اوتا ادمش کنن

جالب تر از اون مادرش می‌دونه و کاری نمیکنه 😭😭😭 وای پدرش ن

الان ی جوری رفتار میکنه انگار اون زنه اومده تو زندگی این انقد ک پرون خدا ذلیلشون کنه

درسته