2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت میکنه

484 بازدید | 10 پست

بااین زنای صیغه ای

خیال میکنه نمیفهمم

ولی میدونم یه غلطایی میکنه

نمیاد تا ۱شب

۷صبح هم میره

بجز واسه صبحانه وناهار وشام خونه نمیاد

وبه محض کوفت کردن میره

از اول ازدواج همین گوه بود

ولی اون موقع من خر بودم نمیفهمیدم

اما الان دیگه میفهمم که داره یه گوه هایی میخوره عوضی

بمن وبچه پول نمیده بااینکه ماهی ۱۰۰میلیون درآمدشه

ومیگه ندارم

حتی پولای منو خرج اون ج.نده ها کرده

تازه منت میذاره سرم که من زحمت میکشم برای شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جوری مدرک به دست‌ بیار، حتی اگه وقت میبره یه جوری پیامی، عکسی چیزی پیدا کن که خودتو نجات بدی

هرچی سعی میکنم نمیشه

حتی رمز گوشیشم برداشت که مثلا من خیالم راحت باشه

به محض اینکه پیام میاد روی گوشیش

اگه گوشی کنارش نباشه

یه متر می پره تو هوا از ترسی که من بفهمم

هرچی سعی میکنم نمیشه حتی رمز گوشیشم برداشت که مثلا من خیالم راحت باشه به محض اینکه پیام میاد رو ...

خب اول تو پیامو ببین،وقتایی که خونس سعی کن گوشیش کنار تو باشه حتی شده بزارش رو سایلنت و حواست به گوشی باشه 

اگه میخوای موفق باشی فقط باید مدرک داشته باشی وگرنه دیوار حاشا برای این آدما بلنده 

چندسالته؟ 

چندساله ازدواج کردی؟

خب اول تو پیامو ببین،وقتایی که خونس سعی کن گوشیش کنار تو باشه حتی شده بزارش رو سایلنت و حواست به گوش ...

پیامارو پاک میکنه

به اون هرزه ها هم میگه پیام ندن

چیزی نمیذاره برای شک باقی بمونه

الهی خیرو خوشی نبینن بحق فاطمه زهرا 

نمیدونم چرا خدابلایی سر مردای خیانتکار نمیاره نمیدونم چرا میزارشون در حق خانماشون خیانت کنن هیچ بلایی سرشون نمیاد خدالعنتشون کن بی شرفای هرزه رو هم مرد هم زن

چتد وقته ازدواج کردی؟؟

ازش مدرک بگیر  درخواست طلاق بده 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻