2777
2789
عنوان

مامانم حالش بده

850 بازدید | 41 پست

مامانم از صبح که پاشده اصلا چشماش باز نمیشه تپو تیله میره برا اولین باره که اینطوری میشه  . متاسفانه مواد مخدر هم مصرف میکنه صبحی ازم خاست و منم بردمش مواد بگیره 

حس میکردم اونارو بکشه خوب میشه اما الان خیلی بدتر شده  ، داشت میومد بره بخابه یهو خورد تو در

بعد ک داشت برمیگشت سرجاش دوباره خورد تو دیوار

کسی میدونه بخاطر چیه؟ ربطی ب مواد داره؟ بابام هم خونه نیست و میونه ی مامان بابامم زیاد خوب نی و قطعا اگ ایجا بود کاری نمیکرد

میشه بگید چیکار کنم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ببرش دکتر

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر

بابام ماشین رو برده و من هم بچه ام برم دکتر چی بگم چیکارش کنم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

زنگ‌بزن‌ اورژانس۱۱۵ توضیح بده براشون راهنماییت میکنن

اخه میترسم طوریش نباشه و فقدر خسته باشه بعدا مسخرم کنه بابت این کار

بابام ماشین رو برده و من هم بچه ام برم دکتر چی بگم چیکارش کنم

اسنپ بگیر پول ک دارین  اندازه اسنپ و دکتر؟؟

ببرش بهتره ها 

نمیدونم چی بگم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
مواد چی مصرف میکنه؟؟؟؟؟

شیشه (اما کم)  و یه چیزایه سفید مثل ارد

اخه میترسم طوریش نباشه و فقدر خسته باشه بعدا مسخرم کنه بابت این کار

عجب! مواد چی مصرف میکنه؟عوارض اون نیست؟ 

مسخره‌ت کنه بهتره یا خدایی نکرده اتفاق بدی بیوفته؟

مسخره هم کرد بگو نگرانش بودی!

اورژانس هم شرح حال میپرسم اگه جدی نباشه نمیاد فقط راهنماییت میکنه…

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
خب ببرش ی فشار خونی ی تست موادی بگیره شاید زیاد مصرف کرده .خداناکرده نخابه سنگوپ کنه

من 14 سالمه چطور ببرمش؟ بابام هم ماشین رو برده

بخابه مشکل براش پیش میاد؟ 

من 14 سالمه چطور ببرمش؟ بابام هم ماشین رو برده بخابه مشکل براش پیش میاد؟ 

دختر خوب میبریش مواد بخره بعد تا بیمارستان نمیتونی ببریش؟

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
عجب! مواد چی مصرف میکنه؟عوارض اون نیست؟  مسخره‌ت کنه بهتره یا خدایی نکرده اتفاق بدی بیوفته؟ م ...

بالاتر گفتم ک چی مصرف میکنه

اخه اگه امبولانس هم بیاد بعدا بابام میگه چرا الکی زنگ زدی ب اورژانس