2777
2789
عنوان

عکسای تو گوشی شوهرم...

2542 بازدید | 103 پست

خانما رمز گوشی شوهرم رو یاد گرفتم از همون موقع عقد کردنی یواشکی دیدم  هر وقتم حموم بره یا سرویس چکش می کنم تموم پیام هاشو میخونم  ولی خب نمی دونه 

عکس منو تو گوشیش نداره  بهشم گفتم توجه نکرد . 

هر چی عکس مادرش تو گوشیش داشت پاک کردم خیلی زیادم عکس  نداشت از مادرش 

حتی تو حافظشم پاک کردم . اثری ازش نمونه 

من قبل ازدواجم این اخلاقا رو نداشتم میگفتم مادره دیگ  . الان رو مادر شوهرمم حساسم .چیکار کنم  خسته شدم . کسی مثل من هست .  بعد اینک شماره دو تا دختر رو هم دیدم پروفایل هم داشتن فکر می کنم البته ب مدت طولانی انلاین نشده بودن قبل ازدواج با من ،،دخترای بودن باهاشون اشنا شده بود   اونا رو هم پاک کردم. 

چیکار کنم اینقد رو شوهرم قفلی نزنم  گاهی وقتا ناراحت میشه  با اینک خبلیم عاشقانه نیستیم .در حد معمولی

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین اولین قدم برداشتی به عکس مادرشم حسادت کردی  ادماازهرچی منع کنی بیشتربهش حریص میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عادی نیس اینقدحساسیت واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خب عکس مادرشو چرا پاک کردی  

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

چقدر رو اعصابی 

اصلن نمیتونم همچین آدمی و تحمل کنم 

درست نیست یواشکی گوشیش و چک میکنی و هر کار دلت میخواد میکنی تو گوشی اون

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

منم خیلی رو شوهرم حساسم البته بخاطر اینه که خیلی به خانوم‌ها خیره نگاه میکنه حتی مادر و خواهرش اگه لباس لختی پوشیده باشن بیشتر نگاه میکنه و توی گوشیش هم عکس و فیلم بد از زن ها داره و قبلا فهمیدم با چندتا زن چت کرده بوده 

عکسای ننشو پاک کردی هنوز زنده ای وقتی فهمید ری اکشنش چی بود؟؟

نفهمید . از حافظشم پاک کردم . میدونم نمیفهمه اصلا

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
نمیدونه چک میکنی؟؟یعنی متوجه نمیشه پاک کردی؟چیزی گفته تا حالا؟

نگفت . میدونم متوجه نمیشه ‌ 

با اینک شوهرم مامانی هم نیست  بازم حساسم دست خودم نبود پاک کردم . بازم ببینم پاک می کنم

ی عمر مادرش زحمت کشیده بزرگش کرده بعد میای عکسای مادرشو از گوشیش پاک میکنی؟شما حتمن برو روانشناس اینجوری زندگی طرفو نابود میکنی

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
ی عمر مادرش زحمت کشیده بزرگش کرده بعد میای عکسای مادرشو از گوشیش پاک میکنی؟شما حتمن برو روانشناس این ...

کاش مادر نداشت .فقط منو داشت. 

همه مادرا بزرگ می کنن چ ربطی نداره .