2777
2789

توی قران گفته تفالو بالخیر تجدوه.مثبت فک کنید تا ب خاسته تون برسید.ولی ب این معنی نیس ک یه جا بشینم خیره ب افق.مثبت فک کنم.تا ب خاسته برسم.خیر غیرممکن.از تو حرکت از خدا برکت.مثبت اندیشی فقط رویاپردازی نیس.بلکه شامل فکر خوب اخلاق خوب هس.ک شکرگزاری از خدا شاملش میشه و اخلاق خوب با بندهء خداس.و دوری از گناه.اگ انسان پاکی باشم و خدا وخلق خدا از من راضی باشه ،وتلاش در رسیدن ب خاستم بکنم قطعا جذبش میکنم

توی قران گفته تفالو بالخیر تجدوه.مثبت فک کنید تا ب خاسته تون برسید.ولی ب این معنی نیس ک یه جا بشینم ...

میدونم عزبزم ولی قانون جذب اصلا اونطوری ک فک میکنید نیس، اصلا مثبت اندیشی نیس، اتفاقا برعکس تغییر شخصیت و صددرصد عملگراس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزبزم ولی قانون جذب اصلا اونطوری ک فک میکنید نیس، اصلا مثبت اندیشی نیس، اتفاقا برعکس تغییر شخ ...

اگ بیشتر دقت کنی ب جوابم متوجه منظورم میشی.من نگفتم فقط مثبت اندیشی.🙏🌺روز خوش

میدونم عزبزم ولی قانون جذب اصلا اونطوری ک فک میکنید نیس، اصلا مثبت اندیشی نیس، اتفاقا برعکس تغییر شخ ...

درستش بله فقط  فکر نیست

اما بین عموم اینجوری جا افتاده😅

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
توی قران گفته تفالو بالخیر تجدوه.مثبت فک کنید تا ب خاسته تون برسید.ولی ب این معنی نیس ک یه جا بشینم ...

خب من اصلا این حرفتون قبول ندارم...همه کسایی ک ب خواسته هاشون میرسن معصومن و بی گناه؟؟یا همه رو از خودشون راضی نگه داشتن؟؟ یا اینکه اون کارگری ک از صب تا شب بیل میزنه و آخرش نمیتونه حتی از پس مخارج روزانش بربیاد حرکت نمیکنه؟؟اونی ک نشسته تو خونش و با فکرش پول درمیاره چی؟؟اون خیلی در حرکته؟؟؟اگ ب دنیای بیرون و حقیقی نگاه کنید میبینید هیچ کدوم اینایی ک گفتین ملاک برای رسیدن ب خواسته نیس

درستش بله فقط  فکر نیست اما بین عموم اینجوری جا افتاده😅

خب از درک اشتباهه ، ب معنی اشتباه بودن این قوانین ک نیس

همونطور ک خیلیا نسبت به دین قشنگمون ب تنفر رسیدن ولی دلیلی بر اشتباه بودنش نیس،برداشت ادماس ک متفاوت میکنه موضوع رو

خب از درک اشتباهه ، ب معنی اشتباه بودن این قوانین ک نیس همونطور ک خیلیا نسبت به دین قشنگمون ب تنفر ...

بله موافقم

من قبلا ها ندونسته ازین  قانون ازش استفاده کردم

الان هم حس خوب الانم و از شکر گزاری و قانون جذب دارم 

البته به لطف خدا 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بله موافقم  من قبلا ها ندونسته ازین  قانون ازش استفاده کردم  الان هم حس خوب الانم و ...

منم ازش نتیجه های کم و بیش گرفتم ولی میدونی نتیجه بزرگ نیاز داره ب تغییر شخصیت واقعی...اینه ک سخت میکنه کارو

منم ازش نتیجه های کم و بیش گرفتم ولی میدونی نتیجه بزرگ نیاز داره ب تغییر شخصیت واقعی...اینه ک سخت می ...

بله. پشت کار لازمه و انرژی