به ما گفتن نه از یارانه کم میکنن ۲۲۰ تومن هم فقط تخفیف بود مثلا پنج تومن برا لوبیا ده تومن برا قند
هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
به ما گفتن نه از یارانه کم میکنن ۲۲۰ تومن هم فقط تخفیف بود مثلا پنج تومن برا لوبیا ده تومن برا قند&n ...
اینا شگرد فروشگاهای کوروش و جانبو ست
دارن از آب گل الود ماهی میگیرن
اصلش اینجوریه که بدون دادن هیچ مبلغی خرید میکنی حالا باید فروشگاه مخصوصشو پیدا کنید اکثرا میگن رفاه اینجوریه
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش دور برمون خیلیا گرفتن،منم رفتم امروز سایت بسته بود،همه جا نمیدن،باید بپرسین کجا میدن، ولی خب تو دور برمون کسانی هم که گرفتن هیچ پولی از حساب خودشون ندادن، فقط با همون کالا برگ خرید کردن
والا من رفتم از چند جا پرسیدم حتی تو نت هم نوشته جدا از یارانه هستش فقط هم سه ماه میریزند من که رفتم سوپری سر کوچمون بدون پرداخت هیچ پولی همون دویست و بیست تومن را خرید کردم