2777
2789
عنوان

عدد بتا بعد از سقط بارداری مولار

1866 بازدید | 18 پست

دوستان من بیست روزه از کورتاژم میگذره و بارداریم مولار بود قبل سقط عدد ۲۵۰۰۰۰ بود و بعدش به ترتیب شد ۵۰۰۰ و۲۰۰۰ و الان هم ۱۰۰۰ هستش بنظرتون بعد بیست روز طبیعیه؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

سلام گلم منم مول بودم

الان سه هفته است عمل کردم

قبل عمل ۲۵۵ هزار بود

بعد عمل شد ۲۳ هزار

یک هفته بعد شد ۲۵۰۰

دو هفته بعد عمل شد ۲۳۳

سه هفته بعد شد ۸۲

منتظرم ببینم کی صفر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم منم مول بودم  الان سه هفته است عمل کردم قبل عمل ۲۵۵ هزار بود بعد عمل شد ۲۳ هزار یک ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی برای منم قبل عمل ۲۵۰۰۰۰ بود 

یه هفته بعدش ۶۰۰۰

دو هفته بعدش ۲۰۰۰

سه هفته بعدش ۱۰۰۰

چهار هفته بعدش۶۰۰

پنج هفته بعدش ۲۸۰ 

فردا باز باید برم آزمایش بدم ببینم چند شده اما کاش زودتر صفر میشد آخه دکتر گفت شیش ماه بعد صفر شدن باز اقدام کن و خیلی داره سخت میگذره

سلام عزیزم بتای شما در چه حاله  چند هفته سقط کردین

سلام گلم،من تو یازده هفتگی سقط کردم بتام هم بعد سه ماه شد عدد 3 که منفی محسوب میشه

سلام گلم،من تو یازده هفتگی سقط کردم بتام هم بعد سه ماه شد عدد 3 که منفی محسوب میشه

منم بارداری مولار داشتم تو 9 هفتگی کورتاژ شدم بعد دو ماه بتام منفی شد الان تقریباً دو ماه هم هس که بتا زیر یک هستش 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپیک های قبلیتونو دیدم شما هم 15 روز بعد من سقط کردین  دکترتون کی اجازه بارداری میدن بهتون؟&n ...

برای من تازه سه شده اما زیر پنج منفیه،دکترم گفته شیش ماه بعد صفر شدن ،شما تهرانی دکترتون خوبه؟آنکولوژیست هستن؟و اینکه به شما چه تایمی دادن؟شوهر من میگه دیگه چون چند ماهه روند نزولی داره اخر بهار اقدام کنیم 

برای من تازه سه شده اما زیر پنج منفیه،دکترم گفته شیش ماه بعد صفر شدن ،شما تهرانی دکترتون خوبه؟آنکولو ...

ن عزیزم من تهران نیستم بله دکترم آنکولوژیست هستن هنوز تایمی بهم نداده 

من جدا از مولار همسرم واریکوسل شدید داره اسپرمش ضعیفه نمیخوام عمل کنه چون خیلیا میگن بعد عمل بدتر میشه میخوام فعلا اونو تقویت کنم 

دیگه توکل به خدا ببینیم چی میشه خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه ما هم همینطور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن عزیزم من تهران نیستم بله دکترم آنکولوژیست هستن هنوز تایمی بهم نداده  من جدا از مولار همسرم و ...

اتفاقا شوهر منم واریکوسل داره و اونم داره قرصای تقویتی میخوره،انشاا.. که بارداری بعدی تجربه خوبی برای شما و همه کسایی که این تجربه رو داشتن باشه

اتفاقا شوهر منم واریکوسل داره و اونم داره قرصای تقویتی میخوره،انشاا.. که بارداری بعدی تجربه خوبی برا ...

عه چقد شبیه همیم 

میتونم بپرسم چه قرصایی میخوره و آزمایشش چطوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه چقد شبیه همیم  میتونم بپرسم چه قرصایی میخوره و آزمایشش چطوره

سلام عزیزم خیلی متاسفم که اینقدر دیر پیامتونو دیدم

قرص ویتامین ایی

فولیک اسید

ال آرژنین

یو زینک

همینا رو یادمه خرنوب و پودر رویال و عرق کاسنی و مغزیجاتم میگن خیلی خوبه راستش ما تنبلی کردیم و استفاده نکردیم

سلام عزیزم خیلی متاسفم که اینقدر دیر پیامتونو دیدم قرص ویتامین ایی فولیک اسید ال آرژنین یو زینک ...

خواهش میکنم عزیزم 

والا من همسرم دوسه دکتر ارولوژی رفت اما هیچکدوم قرص ویتامین اینا ندادن فقط میگن عمل 

خرنوب هم اره خیلی خوبه شوهرم شبا شیره خرنوب میخوره ناشتا هم دوسین میخوره دیگه ببینیم چی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40