2777
2789
عنوان

قرص چاقی

244 بازدید | 14 پست

جی فست و فت فست کدوم بهتره کجا میتونم تهیه کنم،بچه ها لطفا تجربه هاتون راجب چاق شدن بگید

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

یکی بهم گفت معجون بوعلی بخر بخور. میخوام اونو بخرم

از کجا میخری؟

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بهم گفت معجون بوعلی بخر بخور. میخوام اونو بخرم

من وزنم خیلی کمه ۷ کیلو کمبود وزن دارم میخوام تا عید حداقل نصفشو جبران کنم

من وزنم خیلی کمه ۷ کیلو کمبود وزن دارم میخوام تا عید حداقل نصفشو جبران کنم

من خیلی بیشتر کمبود دارم

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
من خیلی بیشتر کمبود دارم

وای خیلی بده مخصوصا موقع خرید لباس سایزم پیدا نمیشه

نخورین توش آشغاله به سلامتی خودتون آسیب نزنین

چاق میشین اما دردای دیگه خدای نکرده میاد سراغتون

کبد کلیه آسیب میبینه از من گفتن بود

تازه بعد از ول کردنش هم برمیگردین به وزن قبلتون

منم لاغرم نکنین با خودتون اینکارو

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

عزیزم من با شربت شیره انگور در ۲ ماه ۸ کیلو چاق شدم بدون برگشت

۱ سوم استکان شیره انگور بقیش آب با کنجد آسیاب شده قاطی میکنی ۱ ساعت بعد هر وعده غذایی میخوره  آجیل و ماست و موز و غذاهای مقوی بخور صبحانه حتما بخور