2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگین وسواستون چه جوری بود و چه جوری خوب شدین ؟ 

خواهش میکنم

دائما احساس میکردم ریزش ادرار دارم و نمیتونم خودمو نگه دارم بعد از دستشویی و حموم بیشتر بود مهم نبود چند بار رفته باشم بیرون بود همیشه

دیگه خسته شده بودم اذیت میشدم دین میگفت اهمیت نده روانشناسی میگفت وسواسه بی اهمیت باش منم توکل کردم به خدا و دیگه اهمیت ندادم به حسی که بعد از حموم و دستشویی داشتم فقط قبل حموم یه سری میرفتم دستشویی که شک برم نداره ..به هیچ وجه خودمو چک نکردم. و هر وقت وسواس میومد سراغم یه لا اله الا الله میگفتم و به چیز دیگه یا فکر میکردم یا کاری انجام میدادم که یادم بره

خواهش میکنم دائما احساس میکردم ریزش ادرار دارم و نمیتونم خودمو نگه دارم بعد از دستشویی و حموم بیشتر ...

عزیزم من فقط موقعی که با آب در تماسم این حسو دارم . شما الان چه جوری هستین ؟ کامل خوب شدین ؟ دیگه این حسو اصلا ندارین ؟ 

خواهش میکنم دائما احساس میکردم ریزش ادرار دارم و نمیتونم خودمو نگه دارم بعد از دستشویی و حموم بیشتر ...

موقعی که میرم حمام و اون قسمت ممنوعه رو می‌شورم همش حس گرما و خارج شدن چیزی و ... بهم دست میده و حس میکنم نجسم . حتی بلد نیستم اون قسمتو انگار آب بکشم 😞😞😞

عزیزم من فقط موقعی که با آب در تماسم این حسو دارم . شما الان چه جوری هستین ؟ کامل خوب شدین ؟ دیگه ای ...

دقیقا همینه

اگه دقت کنی مثلا موقع غذا خوردن این حسه از بین رفته

اره خوب شدم الحمدالله

البته به این شرط که دیگه بهش فکر نکنم و دیگه برنگردم سر پله اول

دقیقا همینه اگه دقت کنی مثلا موقع غذا خوردن این حسه از بین رفته اره خوب شدم الحمدالله البته به ای ...

خدا رو شکر که خوب شدین . من حتی موقع دست شستن هم این حس میاد سراغم. حتی موقع ظرف شستن 😭

موقعی که میرم حمام و اون قسمت ممنوعه رو می‌شورم همش حس گرما و خارج شدن چیزی و ... بهم دست میده و حس ...

عزیزم وسواسه بی اهمیت محض باش و به هیچ وجه نه خودتو اب بکش مجدد نه چک کن ..سخته خیلی سخته ولی راحت میشی

( البته اگه این گرما خدایی ناکرده به خاطر چیز دیگه ای نیست)