2777
2789
عنوان

مشکل با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 32 پست

سلام اول ک سعی کن لحن حرف زدنتا ارومتر کنی بقیه نطرشونا میگن اینک نوشتی چرت نگین جالب نیس بنظرم ماهم قاضی نیسیم ک بنظرم اون پوزخندت جالب نبوده 🤷🏻‍♀️باید سکوت میکردی ک خود شوهرت از حقش دفاع کنه اگ ام میبینی خودت همسرت بخاطر خانوادش ناراحتی دارین شوهرت ناراحته نرین بیاین ت ارامش ب زندگینون ادامه بدین🌺♥️

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

حق که با تو بود کارتم عالی بود چون به عنوان احترام نباید از خطاهای بزرگ ها گذشت بزرگ برای خودش احترام میخره که پدرشوهرت آدم محترمی نبود که اینجوری با عروسش تو جمع حرف زده ولی حواست باشه غرغر نکنی زیاد به دل شوهرت که از توام خسته بشه یا زودی نرم بشی باز با خانوادش آشتی کنی که بازم اذیتت کنن حد تعادل رو رعایت کن تا شوهرتم یاد بگیره متعادل باشه و خوبی بیش از حد نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شوهرت دوست داره و کنارته  دیگه قطع رابطه کنید  خواشن زیادی هم سر شوهرت غر نزن وب ...

من اهل غر زدن نیستم و کنار شوهرم می‌خوام زندگیمو بکنم اما مادر و خواهرا شوهرم قصد دخالت هم دارن و اینم می‌دونم دو تا جون که زندگی مجددشونو شروع کردن دلشون نمخواد کسی تو زمدگیشون دخالت کنه

سلام اول ک سعی کن لحن حرف زدنتا ارومتر کنی بقیه نطرشونا میگن اینک نوشتی چرت نگین جالب نیس بنظرم ماهم ...

مهدی کلا مظلوم واقع شده نتونستم ساکت بشینم اگه بهم کار نمی‌گرفت و منو هدف قرار نمبداد کاریش نداشتم

حق که با تو بود کارتم عالی بود چون به عنوان احترام نباید از خطاهای بزرگ ها گذشت بزرگ برای خودش احترا ...

چشم حتما ...

من از اون دوستانه که ناراحت شدن از حرفم عذر خواهی میکنم منظوری نداشتم

اصلا چرا وارد این بحث شدی؟اون که دخترشه و داره هوو سر مادرش میاد عین خیالش نیست ومیخواسته بزنتت که به باباش حرف زدی اونوقت شما میخوای بهشون ثابت کنی باباشون بده؟شوهرتم از مادرش طرفداری میکنه که خودش عین خیالش نیست!!!بیخودی خودتونو حرص دادین فقط

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مهدی کلا مظلوم واقع شده نتونستم ساکت بشینم اگه بهم کار نمی‌گرفت و منو هدف قرار نمبداد کاریش نداشتم

بله حق دارین درکتون میکنم ولی سعی کن خودتا بده نشون ندی خراب کنی سعی کن از شوهرت بخای از حقش دفاع کنه خودتاکنار بکش اما همه چی تحت نظز خودت باشه شوهرتون هزارتا کار هم بکنه اخرش ب چشم نمیاد بچشونه ولی شما اگ ی حرف بزنی بده میشی هرارتا حرف میشه برات انشالله ک مشکلتون حل بشه جانم♥️🌺

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
نمی‌خواستم مجبور شدم

حالا که گذشت ولی خانوادشون وروابطشون عجیب غریبه سعی کن درگیر نشی چون اخر سر ازت طلبکار میشن یدونه لبخند زدی میخواستن بخورنت فکر کن حرف بزنی چی میشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟