2777
2789
عنوان

لیسانس به پزشکی🤔

198 بازدید | 12 پست

سلام عزیزای دلم 

روزتون بخیر و پراز سلامتی و شادی ❤️

قشنگای من یه سوال داشتم ازتون

من دختر عموم امسال رفته دانشگاه ،رشته اش مهندسی هست و به من میگه میتونی لیسانس یه رشته ای بخونی بعد آزمون لیسانس به پزشکی بدی

میخواستم ببینم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره به من بده ،ممنونتون میشم❤️😘

قبولی از طریق کنکور راحت تره یا از لیسانس به پزشکی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد پزشکی طرفدار داره؟ 😂 

والا منم نمیدونم 😂🫀

خودم که خیلی دوست داشتم قبول شم

ولی با توجه به شرایطم فقط دانشگاه دولتی پیراپزشکی هم قبول شم کلامی ميندازم بالا

والا منم نمیدونم 😂🫀 خودم که خیلی دوست داشتم قبول شم ولی با توجه به شرایطم فقط دانشگاه دولتی پیرا ...

موفق بشیی عزیزم 

ولی بدون علاقه نرو سمت کادر درمان و اینا چون واقعا سخته و دوران تحصیلش خیلی زیاده

موفق بشیی عزیزم  ولی بدون علاقه نرو سمت کادر درمان و اینا چون واقعا سخته و دوران تحصیلش خیلی ز ...

قربونت قشنگم❤️

علاقه که خیلی دارم من میخواستم بهمن ماه هم با تکمیل ظرفیت برم زیست سلولی و مولکولی بخونم

زیست رو دوست دارم آزمایشگاهم خیلی بهش علاقه دارم  ولی 

منتها بازار کارش میگن خوب نیست از هرکی می‌پرسیدم میگفت خوب نیست و حتی اگه ارشد وزارت بهداشت قبول شیم بازم اونی که پایه علوم آزمایشگاهی داشته بیشتر آزمایشگاه هارو برمیدارن

مه یاس خوبی ؟میگم اگه قصد داری شرکت کنی من می‌خوام بعد از آزمونم واسه اول اردیبهشت استارت بزنم به خوندن 

جزوه هم دارم اگه موافقی بیا با هم شروع کنیم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣