2777
2789
عنوان

فایل تست عمومی و اختصاصی آموزش پرورش پیش بینی امسال فقط ۱۰۰تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست

اگه برای بستن زبون ادمای حسودبدگووبدخواه میخوای اینوبنویس

بسم الله الرحمن الرحیم , طه طه طه طه , حم حم حم حم , حمعسق حمعسق حمعسق حمعسق , طسم طسم طسم طسم , ن والقلم وما یسطرون , ن و القلم وما یسطرون , ن والقلم وما یسطرون , ن والقلم وما یسطرون , کهیعص کهیعص کهیعص کهیعص کهیعص , الیوم نختم على أفواههم وتکلمنا أیدیهم وتشهد أرجلهم بما کانوا یکسبون , صم بکم عمی فهم لا یرجعون , ورد الله الذین کفروا بغیظهم لم ینالوا خیرا وکفى الله المؤمنین القتال وکان الله قویا عزیزا

اگه براخانواده شوهرت میخوای ومحبتشون زیادبشه اینوبنویس

بسم الله الرحمن الرحیم. قال رجلان من الذین انعم الله علیهما ادخلوا علیهم الباب فإذا دخلتموه فإنکم غالبون وعلى الله فتوکلوا إن کنتم مؤمنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْلمونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَفقهُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَنطقُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَتکلّمُونَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ…..زاییده شکم …..(نام شخص مورد نظر و نام مادرش)

جهت اطلاع ساعت نوشتن دعاخیلی مهمه خواستی بنویسی بگوبگم چه روز چه ساعتی بنویسی

واقعا تشکر خیلی لطف کردین هر سه اشو میخوام بنویسیم از امروز هر ساعت مناسبه یا هر روز بفرمایید همش با هم بنویسم توکل به خدا ان شااله جواب بده

اینجوری قاطی میکنم لطفا زیر هر ایه فرستادین کلیک بزنین و بنویسین کاربردش چیه و چه روز و ساعت 

داخل هرکدومشون گفتم براچیه وروزهایی که بایدزبون بندنوشت وجواب قطعی گرفت روز چهارشنبه وروز جمعه فرق نمیکنه میتونی بنویسی