2777
2789

از اول ازدواجمون همین بوده

هرچقدر من محبت کردم

ندید گرفت

بااینکه اذیتش میکنن وتوی فشار میذارنش(از بس کارو بار وزحمت دارن واسش) وعلاوه بر زحمات وکاروبارشون خرجشونو هم شوهر من میده

بااین همه درآمد خودشم به خانواده ش میده

و بجای خدا به پدر ومادر وخواهراش سجده میکنه

یعنی اگه تیکه تیکه ش کنن

بازم می پرستشون

و از بس بد منو پیشش گفتن

چشم دیدن منو نداره

وآرزوشه منو طلاق بده

فقط مهریه م بالاست از پس مهریه م بر نمیاد

دیگه ببینید تا چه حدی خانواده شو می پرسته

وقتی  بچه میره خونشون وشیطونی میکنه

اونام شکایت بچه رو به شوهرم میکنن

شوهرم سر بچه م داد وبیداد میکنه

جالبیش اینه

بچه مم از این حجم وابستگی بی مورد شوهرم به خانواده ش

صداش در اومده ومیگه بابایی مامان بزرگ بابابزرگ وعمه هارو بیشتر از من میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میتونم بگم که امیدوارم به زودی سرش به سنگ بخوره و سر عقل بیاد

مادرشوهر منم همین رو میخواد. خیلی دلش میخواد بچه ها بهش سجده کنن و حتی گفته که بعد از من هم دخترام بابد جای منو بگیرن و هرکاری برا من میکردید بعد مردنم برلی دخترام کنید ولی خب پسراش مثل شوهر شما انقدرم خام نیستن

خب بره پیش همونجا و تو بچه ات بمون تو خونه ات زندگی کنید حداقل‌ نه اون مهریه برای طلاق داده و نه تو اذیت میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرامردهایی که وابستگی دارن میان دخترمردم بدبخت میکنن میشستی پیش ننهبابات دیگه

همینو بگو  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °