2777
2789
عنوان

این طبيعيه؟

104 بازدید | 8 پست

با یکی نزدیک یه ساله دوستم (دختره) الان دیگه میخوام باهاش قطع رابطه کنم دختر بدی نیست اما کسی نیست که بخوام کنارم داشته باشم یعنی تفاوت هایی داریم که برای من قابل درک نیست. چند سال پیش هم همین کار کردم با یکی و قطع کردم ارتباطم باهاش با اینکه دختر واقعا خوبی بود نسبت به بقیه رفیقام که اهل خیانت و دور رویی باهام بودن 

الان تعجب می‌کنم چرا اینجوریم بلاخره هر آدمی مطابق خواسته‌های من ساخته نشده و اخلاق و رفتار خودش داره موندم این اخلاقم طبيعيه یا نه؟؟

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

خودت حواب خودتو دادی 

قطعا شمام یه فرد همه چی تمام برای دوستات نیستی 

هیچوقت یکیو پیدا نمیکنی که همه جوره باب میلت باشه و این یه چیز منطقیه شاید یکی پیدا بشه که نود درصدش اخلاق و رفتاراش مورد پسند شما باشه و صد درصدش نه 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت حواب خودتو دادی  قطعا شمام یه فرد همه چی تمام برای دوستات نیستی  هیچوقت یکیو پیدا ن ...

آره میدونم، الان موندم چجوری با این رفتارم کنار بیام خودم خسته شدم واقعا

برای منم پیش میاد اکثر آدمها فقط اولش برام جذابن ولی بعدش دیگه دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم&n ...

بله تقريبا همین جورم. به خودم میگم کاشکی زیاد باهاش گرم نمیگرفتم که الان اینجوری بشم پشیمونم از رفتارم