2777
2789
عنوان

معدلللللل چهارده

153 بازدید | 20 پست

بچه ها همکلاسیم معدلش چهارده شده فردا مامانش باید بیاد مدرسه خیلی گریه می‌کنه چجوری دلداریش بدم 

خودمم زیاد خوب نشدم18.02شدم شب امتحانی خوندم 

دوازدهم تجربی هستیم 

چیکار کنم 

هرچی میگم گوش نمیده

ریده ......ولی خستم ببخشید .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم والا اگه مامانش فردا بره قلبش هم ناراحته یه بلایی می‌ترسه سر مامانش بیاد 

نگران نباش هیچی نمیشه

فقط مامانش متوجه میشه که دیگه به آینده تحصیلی بچه اش چندان امیدوار نباشه

بگو ماهم این روزارو گذروندیم الان یادش میفتیم بهش میخندیم 

آخه کنکورمون هم دوماه دیگه با این شرایط نمیتونه پشت کنکور بمونه همه امیدشو از دست داده منم خیلی ناراحتم ولی چون مدیونشم دلم میسوزه نمی‌دونم چیکار براش کنم

آخه کنکورمون هم دوماه دیگه با این شرایط نمیتونه پشت کنکور بمونه همه امیدشو از دست داده منم خیلی نارا ...

ازتتتت خواهش میکنم فقطططط ب فکر خودت باش 

منم سال کنکور این غلطو کردم دوسم مادرش فوت شده بود من بخاطر اون ول کردم و از اون ناراحت تر بودم😐😐😐

الان ۲ سال گذشته باورت میشه چند ماهه حتی نه ندیدمش نه زنگ زده نه پیام نه هیچییییی

هیچکی جز خودت واست نمیمونه

اگه اینقدددر با این دوستت باشی مثلشم درس نخون میشی نکن

کاری نمیشه کرد بگو از این به بعد بخونه برای نهایی حداقل یکم جبران بشع

هر چند نهایی عمرا اگه بتونه جبران کنه🫣

مگه اینکه معجزه بشع

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام