2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگرفتم پشیمون نه من کلیپمو گرفتم دوستامو هم بردم عمارت آخرشم با ماشین دور دور کردیم خیابون 

هوم من دوست ندارم بنظرت لازمه چند نفر بگم بیان یا دوتای هم بریم خوب میشه؟

نه نیستم اگه تو فک میکنی پیشمون میشی بگیر حسرتش نمونه واست

حس میکنم اگه لباس عروس بپوشم عکس داشته باشم پشیمون نمیشم خب هرنیه عروسی زیاده و زوره این همه پول بدیم واسه فایل آشنا که هیچ کدوم بدرد نمیخورن

هر جور دوس داری دوتایی ک کلن خوبه ولی خب دوستاتم باشن خاطره میشه

عمارت خصوصی هزینش بالا میشه بعد من چند جا پرسیدم فری تایم قیمتش خوبه فری تایم یعنی چی ؟

من به عنوان کسی که دوست نداشت عروسی بگیره و با سختی فراوان عروسی گرفتم و از هیچیش خوشم نیومد تازه یکی از بچه ها فامیل چند زد تو لباسم 

به نظر من در واقع اگر من بودم

میرفتم عمارت 

برای فیلمبردارم هزینه میکردم عروسی که خودم دوست داشتم لباس مورد علاقه میکاپ مورد علاقم همه چیز یه کلیپ خفن و عکس خفن میگرفتم 

یه برنامه با شوهرم میچیدم یا خانواده پدر مادر خواهر یه جشن خوشگذرونی و‌دورهمی و تمام 

چرا اینا رو گفتم چون من انقدر مسعولیت همه کارا عروسی با من و همسرم بود سفارش گل کیک خرید میوه تاجم یادم نره همه چیز فراهم باشه انقدر بدو بدو داشتم تو عروسیم که حتی حوصله نداشتم راجب میکاپ و شنیون نظر بدم فقط میخواستم تموم شه  تازه انقدر سخت بود من دسته گل یادم رفته بود تو ارایشگاه به یه گل فروش زنگ زدم به سلیقه خودش درست کرد🤣همسرمم دکمه سر استین گم شد ما تو مغازه دنبال دکمه 🤦

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
عمارت خصوصی هزینش بالا میشه بعد من چند جا پرسیدم فری تایم قیمتش خوبه فری تایم یعنی چی ؟

فقط میتونم بگم وقتی فیلمبردار .عکاس ترتیب عمارت رو میده یه سود هم از ورودی برای خودش برمیداره میتونی مستقیم خودت صحبت کنی

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

یعنی تایمش آزاد دست خودته چقدر بمونی

هوم من دوست ندارم بنظرت لازمه چند نفر بگم بیان یا دوتای هم بریم خوب میشه؟

دوتاییی اگه دوست صمیمی نداری دوتایی اگر همسرت پایه ست خوش میگذره