2777
2789
عنوان

ناامید از قبولی😔

231 بازدید | 16 پست

پارسال رتبم شد ۲۰ هزار منطقه(۳ ماه آخر نخوندم که جمع کنم.ازمون جمعبندی و... نزدم.جنعبندیم افتضاح شد و افت کردم وتراز معدلمم بخاطر اینکه پشت کنکور بودم کم شد و رتبم شد این).

بخاطر اینکه اون همه خوندم ولی نتونستم جمع کنم و باعث شد از دوباره پشت کنکور بمونم حالم از هر چی درس بود به هم خورد. کلا زده شدم. از دوباره اول پاییز موندم برای پشت کنکور بخونم فیزیوتراپی بیارم. ولی برخلاف پارسال تا الان نخوندم یا دست وپاشکسته وافتضاح خوندم.الان نمیدونم چه غلطی کنم. اگه از اول پاییز میخوندم میتونستم به فیزیو فکر کنم😔الان نهایت تلاشمو بکنم اون چیزی که میخوام نمیشه. بخاطر همین اصلا کلا یه جور شدم. دلم به هیچ جا نمیره.

چطور یه آدم با دستای خودش میتونه سرنوشتشو خراب کنه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میتونی از الان فیزیوتراپی بیاری

چجوری اخه باید بسه

۲ ماه مونده تا اردیبهشت

کنکور تیر هم که یه ماه اخر کلا باید ترمیم بخونم

حتی برای ترمیم هم شروع نکردم👩‍🦯بااینکه بعضی نمره هام بالایه ولی نمیخوام بلای پارسال سرم بیاد باید همه رو ترمیم کنم

چجوری اخه باید بسه ۲ ماه مونده تا اردیبهشت کنکور تیر هم که یه ماه اخر کلا باید ترمیم بخونم حتی بر ...

سال پیش تراز سوابق چند شد؟ با چه نمراتی؟ 

اونایی که ترمیم نکردی در چه حدی بودن؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
تا الان یه پایه رو تموم نکردی؟

اصلا بدترین سالی بود که درس خوندم

چرا یه جورایی تموم کردم ولی دست وپاسکسته

خوب تست نزدم. زیست دهم مثلا یادم نمیاد چی خوندم👩‍🦯

سال پیش تراز سوابق چند شد؟ با چه نمراتی؟  اونایی که ترمیم نکردی در چه حدی بودن؟

۷۲۰۰ سوابق

من زبان وادبیات پایین شده بودم ترمیم نکردم همونا منو آوردن پایین وگرنه تخصصی ها ۱۸و۱۹ وبینشون. فقط شیمی رو ترمیم کردم ۱۹ شدم

دینی وعربی هم ۱۹. اینا رو هم ترمیم نکرده بودم

عزیزدلم! چرا انقدر سریع وا میدی آخه؟ 

میگی ترمیم... اوکی ولی یکماهه آخر هم نمیتونی ترمیم رو جمع کنی.. میگی اردیبهشت.. باشه.. ولی تو 5 ماه فرصت داری.. ینی نمیتونی یه برنامه دقیق بنویسی که هر روز 4 تا اختصاصی رو بخونی و دو ساعت واسه عمومی ها؟ 

خیلی زود جا زدی مطمئن باش همین روند و پیش بگیری این چند ماهم از دستت رفته.. 

یادت نره واسه چی و به چه هدفی پشت موندی! 

مهدی باقری 3 ماه خوند بعد از دو سال دوری از درس.. 800 تجربی شد سال 1400 

با میانگین 14 ساعت.. نگو دروغه که من خودم وویس هاش رو گوش دادم.. 

اصلاااا به اخرش فکر نکن فقط بخووووووون شک نکن هرچی که قسمتته پیش میاد

فقط یه چیزی آدمو عذاب میده که با دست خودت همه چیو خراب کردی. وقتی میبینی که حتی میتونستی بهترین رتبه رو بیاری ولی گند زدی به همه چی همین باعث میشه کلا از همه چی بدت بیاد.

پشت کنکور موندن خودش یه عذابه👩‍🦯

عزیزدلم! چرا انقدر سریع وا میدی آخه؟  میگی ترمیم... اوکی ولی یکماهه آخر هم نمیتونی ترمیم رو جم ...

از خودم واقعا خجالت میکسم

پارسال همینموقع دنبال یه نمونه تو سایتها بودم برای موفقیت که به خودم بیام وادامه بدم. چون خونده بودم ولی وا داده بودم. باز هم همونموقع پارسال از اسفند تا خود تیر نخوندم. گریه میکردم. در حالیکه میدونستم اگه ادامه میدادم شاید به اون چیزی که میخواستم میرسیدم. چون پارسال ۴ ماه زمان کمی نبود که من ول کردم.

الان باز همون تایم پارسال اومدم دنبال نمونه گشتم. واقعا از خودم خجالت کشیدم.

ولی امسال تفاوتش با پارسال اینکه پارسال از اول مثل آدم خوندم ولی الان از همون اول پاییز وا دادم.

نمیدونم دارم با خودم چیکار میکنم. انگار خودمو گم کردم

از خودم واقعا خجالت میکسم پارسال همینموقع دنبال یه نمونه تو سایتها بودم برای موفقیت که به خودم بیام ...

باشه.. گذشته ها گذشته.. تموم ‌شده و رفته.. رها کن جانم

منم دانشجو ام و میخام کنکور بدم 

همین امروز قصد کردم و فراتر از تصور تو هدفمه 

باشه.. گذشته ها گذشته.. تموم ‌شده و رفته.. رها کن جانم منم دانشجو ام و میخام کنکور بدم  همین ...

درسته.

در قدم اول برای موفقیت تو کنکور بیشتر از درس ، روحیه مهمه. اگه از همون اول بااطمینان گفتید من امسال قبولم واقعا قبول میشید. وگرنه اون کسی که همش از روز اول به خودش انرژی منفی بده همونا به خودش برمیگرده. کاری که من با خودم کردم. اصلا نمیدونم چرا اینطوری ام

درسته. در قدم اول برای موفقیت تو کنکور بیشتر از درس ، روحیه مهمه. اگه از همون اول بااطمینان گفتید م ...

بله عزیز دلم.. همت کن و یه برنامه بنویس و نهایت توانت رو بذار 💜.. خیلیا جا زدن الان.. خیلیام همین افکار تو رو دارن و برنده همونایی هستن که حتی اگر کم ولی تا آخرش موندن.. جنگیدن و رسیدن 💛.. پس به خودت قول بده به صاحب این روز ها قول بده که تموم کنی این چرخه معیوب رو.. چه بسا فراتر از تصوراتت اتفاق بیفته حتی با همین چند ماه💚🌱مسیرت سبز و راهت هموار🍀