2777
2789

خانوما من مامانبزرگم مسنه اما زیاد پیر نیست اما پا و کمر درد زیادی داره... امروز شوهرم کلا خونه نیست مامانبزرگم زنگ زده میگه امروز ک شوهرت نیست یه کم میای کمکم کابینتامو تمیز کنی؟ گفتم باشه عصر میام به شوهرم گفتم بهش برخورد گفت خب بره کارگر بگیره یعنی چی ک زنگ میزنه بیا برای کارکردن خجالت داره گفتم اگه دوست نداری زنگ میزنم میگم نمیام گفت حالا برو دیگه رو زده زشته زنگ بزنی دوباره بگی نه ولی درکل خوشم نمیاد زنگ بزنن به زنم ک بیا خونمون برای کارکردن

اولش ناراحت شدم گفتم شوهرم داره بدجنسی میکنه ولی الان گفتم بپرسم ببینم حق داره یا نه

بنظر من بله حق داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره

ولی خب من بودم‌نمیگفتم بهش که زنگ زدن بیا کمک 🙂

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مامان بزرگت چطوره مهربونه دلسوزته یا برا کار دوست داره

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔