2777
2789
عنوان

حاملگی بعد از بارداری مولار

1988 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من حدود بیست روز پیش تو یازده هفتگی به دلیل بارداری مولار سقط و کورتاژ شدم،کسایی که این تجربه رو داشتن چقدر بعدش مجددا باردار شدن؟ من واقعا تا یک سال نمیتونم تحمل کنم دارم دق میکنم

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

منم ۳ روز پیش سقط کردم خیلی بده 

فک میکنم ۳ ماه بعدش رحم کاملا پاکه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
منم ۳ روز پیش سقط کردم خیلی بده  فک میکنم ۳ ماه بعدش رحم کاملا پاکه

منم خیلی حالم بده اصلا آروم نمیشم دارم پیر میشم،اما عزیزم بارداری من مولار بود و باید صبر کنم تا یه مدت باز خوبه شما میتونی زود اقدام کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکسال اسمشه،وقتی رحمت تمیز بشه،تخمدانات تقویت بشه،وقتی حال روح و جسمت خوب باشه،مطمئن باش خیلی زودتر اجازه بارداری بهت داده میشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم خیلی حالم بده اصلا آروم نمیشم دارم پیر میشم،اما عزیزم بارداری من مولار بود و باید صبر کنم تا یه ...

چشمم ترسیده بخاطر ی اشتباه بچمو از دست دادم😔خیلی اذیت شدم درد کشیدم فک میکنم حدقل تا سال دیگه بهش فک نکنم😔

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
عزیزم یکسال اسمشه،وقتی رحمت تمیز بشه،تخمدانات تقویت بشه،وقتی حال روح و جسمت خوب باشه،مطمئن باش خیلی ...

اخه باید بتام صفر بشه و چند ماه تحت نظر باشم تا باز مول رشد نکنه،فکر میکنم منظور شما سقط و بارداری معمولی باشه

چشمم ترسیده بخاطر ی اشتباه بچمو از دست دادم😔خیلی اذیت شدم درد کشیدم فک میکنم حدقل تا سال دیگه بهش ف ...

اخی عزیزم مگه اشتباهت چی بود؟من چون کورتاژ شدم اصلا درد نکشیدم اما حال روحیم خیلی داغونه

اخی عزیزم مگه اشتباهت چی بود؟من چون کورتاژ شدم اصلا درد نکشیدم اما حال روحیم خیلی داغونه

لک بینی خون ریزی داشتم رفتم ی بیمارستان معاینه ام کرد خون ریزیم شدید شد بهم هیچی نداد گفت برو خونه ۱۰ رو دیگه برو سونو کاری نمیشه برات انجام داد😭

ی بیمارستان دیگه که رفتم دکتر ماما خیلی دعوام کرد که چرا همون روز نرفتم پیششون که سریع کنترل کنن ..بافت که انداختن توی شیشه برای نمونه پاتولوژی بهم گفتن سنش کم بوده داشته خودش قلبش تشکیل می‌شده باید با ی چیزی کنترل میشد 😔😔😔

منم بارداری مولاربودم ۶مال بعدش اقدام کردم الان دوسال میگذره هنوز منتظرم🥲

عزیزم شما تو چند هفته سقط شد و اینکه بارداریتون مول کامل بود یا ناقص؟بارداری اولتونم خیلی طول کشید؟

لک بینی خون ریزی داشتم رفتم ی بیمارستان معاینه ام کرد خون ریزیم شدید شد بهم هیچی نداد گفت برو خونه ۱ ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینجوری که من متوجه شدم بچه ای که نطفه سالم داشته باشه اصلا به این راحتیا سقط نمیشه یکم بعد باز اقدام کن

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینجوری که من متوجه شدم بچه ای که نطفه سالم داشته باشه اصلا به این راحتیا سقط ...

نطفه سالم بود همه چی عالی بود اصن زیر نظر دکتر بودم معاینه دهانه رحم تحریک میکنه چون سن بارداری کم بود 

نطفه سالم بود همه چی عالی بود اصن زیر نظر دکتر بودم معاینه دهانه رحم تحریک میکنه چون سن بارداری کم ب ...

اخه با این فکرا عذاب میکشی ولی باور کن بچه ای که نطفه ش قوی باشه نمیوفته مامان بزرگم میگفت سر بچه اخرش خودشو از بلندی انداخته پایین کلیییی دمنوش قوی و اینا خورده سقط نشده یکی هم مثل من و شما سر یه چیز ساده

اخه باید بتام صفر بشه و چند ماه تحت نظر باشم تا باز مول رشد نکنه،فکر میکنم منظور شما سقط و بارداری م ...

نه عزیزم ،منظورم همون سقط بخاطر مول هستش،کم کم بتا میاد پایین و باید با ال دی جلوگیری کنی،در همین حین خودت و همسرت رو تقویت کن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه عزیزم ،منظورم همون سقط بخاطر مول هستش،کم کم بتا میاد پایین و باید با ال دی جلوگیری کنی،در همین حی ...

ممنونم ،اما بعد بیست روز که از کورتاژ میگذره هنوز بتام هزاره