2777
2789
عنوان

چکار کنیم تاحاجت روا بشیم

219 بازدید | 28 پست

سلام ظهرتون بخیر خانوما 

چکار کنیم تاحاجت روا بشیم؟  

چ نذری کنیم؟  میکن نون و نمک خیلی خوبه

راستیتش فهمیدم ک مامامانم مشکوک ب سرطان هست میخوام نظر کنم اگه تشخیص غلط باشه لطفا کمکم کنید 🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ختم 14هزار یاجواد الائمه ادرکنی

تاپیک بزن ماروهم تگ کن کمکت کنیم عزیزم...خودتم تنهابفرستی چون کوتاهه سریع تمام میکنی کمتریه هفته

خدا شفاشون بده...انشاءالله تشخیص غلط باشه اما اگه دورازجون درستم بود ناامید نشید.ماهم پارسال درگیر بردارم بودیم.خداروهزارمرتبه شکر الان خوبه ورفع شد...گلبول های سفیدش بی نهایت بالابودن.بای شیمی درمانی یه قرص معرفسی کزردن گرون اما جای شیمی درمانی رو پرکرد والان قرصا قطع شدن وفقط هر3ماه باید چکاپ کنه...انشاءالله به حق امام حسین هیچی نباشه وبه حق حسین همه بیمارارو شفابده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢همه شونو صدا زدم شهدا رو خدارو امامو پیغمبرو از ته دل با اشک  اما.......😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچکی دوسم نداره حتی اونا برا هیچکی مهم نیستم ناراحتی و غصه داشتنم برا هیچکدومشون مهم نبود در حالی ک برا خدا کاری نداره 😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
برو دست ‌پای مادرت ببوس بگو اگه ناراحتی ازت داره بگذره ‌ و برات از ته دل دعا کن دعای مادر خیلی چاره ...

خودش ک ب من نگفت من گوش وایستادم ک داشت با تلفن با خالم صحبت میکرد💐

خیلی ناراحتم

اسی با خوندن پیامت گریم گرفت نمی‌دونم چرا اینجوری شدم .مثل ابر بهار دارم گریه میکنم .از خدا از امام رضا قسمش میدم به آدرس امام جواد از این روز عزیز از امام حسین می‌خوام که تشخیص رو اشتباه داده باشند اون وقت تو بد بعدی امام حسین 5تا نمک پخش کن .ایشالا.