2777
2789
عنوان

ممکنه به خاطر وزن رد بشم؟

339 بازدید | 16 پست

ازمون استخدامی اموزش و پرورش که بعد ازعید هست برای مربی تربیت بدنی و سلامت 

ممکنه فقط به خاطر وزن بالا رد بشم؟ حتی اگر امتیازم بالا باشه و خیلی چیزای دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتتون تربیت بدنیه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

اره 

چون واقعا براى بچه ها  سوال ايجاد ميشه كه پس اگه اين رفتارها و اداب درسته چرا خودش عمل نكرده،يا اگه عمل كرده پس چرا جواب نگرفته 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
چند کیلویی؟ کلا پارسال روزی که مدارک تحویل میگرفتن و تست سلامتی بود من با خواهرم رفتم اونایی bmiبالا ...

از این عدد مطمئنی؟ من چجوری تو دوماه 0 کیلو کم کنم...البته زمان مصاحبه تا ازمون یکم طول میکشه