2777
2789
عنوان

بعد ۳تا بیبی امروز افتادم خونریزی بیاید ببینم باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 29 پست
خیلی سخته ولی خودتو مشغول کن برو هفت سین بگیر خودت رنگ کن بذار مشغول باشی شک نکن میشه الان دیدم همش ...

من فقط این ماه اینجوری بودم ماه های قبلی بیبی هام هاله نمینداخت 

الانم  باز هاله صورتی انداخت اخه مگه میشه خونریزی بکنی و باز بیبی چک هاله صورتی بندازه 😭😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

آخی احتمالا بارداری شیمیایی بوده عزیزم  این دوران هم میگذره مطمئنم سریع باردار میشی

حتی الانم هاله انداخت😔 الان آزمایش بدم نشون میده که بارداری شیمیایی بوده؟ 

میگم اگه باردار شدم با ی خونریزی که هورمون ها پاک نمیشن از خونم حتما نشون میده 

اگه هم منفی باشه حداقل از این اراجیف برای خودم بهم نمی بافم میگم هی از اول نبودم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه باردار چی 

میگم چون الانم بیبی چکم با وجود خونریزی هاله صورتی انداخت شاید بارداری شیمیایی پوچی چیزی داشتم برم آزمایش بدم حداقل خیالم راحت بشه که از اول نبودم یا اگرم بودم و شیمایی بوده بدونم

حتما برو آزمایش اینقدر خودتو عذاب دادی بسه

میرم صد درصد 

صبح سرکار بودم پریود شدم اینقددگریع کردم 🥲 بعدم حالم بد شد اومدم خونه الانم منتظر شوهرمم از سر کار بیاد بریم آزمایش 

میرم صد درصد  صبح سرکار بودم پریود شدم اینقددگریع کردم 🥲 بعدم حالم بد شد اومدم خونه الانم منت ...

الهی دورت بگردم درکت میکنم 

ان شاءالله خدا به موقعش جوری خوشحالت کنه که این گریه هاتو فراموش کنی اینم میگذره عزیزه الان فقط مهمتر از همه چی روح و روانته تا میتونی به خودت آرامش بده هنوز فرصت‌های خیلی زیادی داری

الهی دورت بگردم درکت میکنم  ان شاءالله خدا به موقعش جوری خوشحالت کنه که این گریه هاتو فراموش ک ...

خدا نکنه مرسی مهربونم

ممنونم که امید بهم میدی خدا بچه هاتو حفظ کنه  من خداروشکر مشکل خاصی ندارم   د ...

آزمایش بده خیلت راحت بشه شایدم حامله هستی و هماتوم داری چون من تا آخر بارداری لکه بینی داشتم ان شاالله که همه چیز عالی باشه

آره دارو نخوردی ؟

ولا فقط قرص اسیدفولیک و ویتامین دی و مولتی ویتامین میخورم فکر نکنم اینا باعث بشن بیبی چک مثبت کاذب بشه

آزمایش بده خیلت راحت بشه شایدم حامله هستی و هماتوم داری چون من تا آخر بارداری لکه بینی داشتم ان شاال ...

الان اومدم آزمایش بدم ی ساعت دیگه میگیرن 

ولی خونریزی همچنان دارم دیگه یا منفیه اگه هم مثبت باشه از بین رفته

سلام چی شد 

سلام پریود شدم در واقع یعنی دکتر گفت این پریود شدی آزمایشی چیزی هم نگرفت 

ولی نمیدونم چرا بیبی چکم اونجوری هاله صورتی انداخت😔🥲