2777
2789
عنوان

دماد نوزده ساله 😐

194 بازدید | 15 پست

دختر عمه ام خودشم نوزده سالشه میخوان چند روز دیگه عقد کننن 

عمه ام انگار مدال افتخار بهش دادن هرجا میره میکوبونه به سر من من ۲۳ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه ۱۹ ساله

چه خطرناک

هر دوتا بچه هستن

از رو هوس دارن ازدواج میکنن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

اینا تو زندگی هدفشون فقط ازدواج و تولید مثله ، انگاری بقیه قراره از تنهایی کپک بزنن

تازه این اگه بعدا عروسش  پسر بزاد میگن چ کار شاخی کرده انگاری نسلشون از نیاکان پادشاهاست🗿😂

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦

آره این مادراواسشون زودشوهردادن دختر امتیازه وبه هردوزاریم ک دامادشون بشه افتخارمیکنن. من ی عمه سم دارم اعتقادداره زن کتکم بخوره بایدتحمل کنه والازن زندگی نمیشه😐😅

Dunyada olumden baskasi yalan
اینا تو زندگی هدفشون فقط ازدواج و تولید مثله ، انگاری بقیه قراره از تنهایی کپک بزنن تازه این اگه بع ...

خداشاهده پسرشون دزدومعتادم باشه بهش افتخارمیکنن چون تنها فقط مرده😅 

واسه همینه دوزارترین پسرم دوربرمیداره ودنبال پری میگرده بااون بوی گندوجیب بی پولش

Dunyada olumden baskasi yalan
خداشاهده پسرشون دزدومعتادم باشه بهش افتخارمیکنن چون تنها فقط مرده😅  واسه همینه دوزارترین پسرم ...

آره بابا ،امثال همین مادراست که اعتماد بنفس کاذب میدن به پسرشون که تو مردی و زود خانواده تشکیل بده

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦