2777
2789

بچه ها من خونم اپادتمانه و ملک جنوبیه آفتاب گیرش عالیه تا عصر افتاب میخوره منم پرده رو باز میزارم که نور به کل خونه برسه تا آشپزخونم افتاب میگیره پیشنهادتون به من چا گل هایی هست؟من خودم کروتون دارم اگه اسمشو درست بگم😅 میخوام کامکاوات هم بگیرم به نظرتون دیگه چیا بگیرم؟

من پتوس و سینگینیوم و سانسوریا داشتم که نور زیاد هم نمی‌خواد شما اگه خونتون نور گیره ساکلنت بگیر انواع مختلفی داره و نور زیادهم میخواد

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاموفیلیا.بهش برسی خیلی قشنگ میشه. فیکوس افریقایی هم قشنگه

چجوری بهش برسمممم اگر راهی بلد بگوووو 

کود ۳.۲۰گرفتم ماهی یبار باید بهش میدادم وقت نکردم چکارش کنممم انقد دلم میسوزهههه

من کوچیک گرفتم که خودم بزرگش کنم از قد کشیدنش لذت ببرم ولی دارم اذیتش میکنم🥲🥲

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چجوری بهش برسمممم اگر راهی بلد بگوووو  کود ۳.۲۰گرفتم ماهی یبار باید بهش میدادم وقت نکردم چکارش ...

کودش مهمه.

آبیاریش مهمه که غرقاب نکنی گیاه رو.

زهکشی خاکش مناسب باشه.

تعویض گلدونش به موقع باشه.

نور خیلی شدید نخوره بهش.

کودش مهمه. آبیاریش مهمه که غرقاب نکنی گیاه رو. زهکشی خاکش مناسب باشه. تعویض گلدونش به موقع باشه. ...

شما چه کودی میدی بهش 

هرچند وقت گلدون عوض کنم؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شما چه کودی میدی بهش  هرچند وقت گلدون عوض کنم؟

کود مایع سه بیست میدم فقط هم بهار و تابستون اونم ماهی یکبار.

تعویض گلدان هم ،باید اندازه ی گیاهت رو ببینی اصولا زاموفیلیا رو تو بهار تعویض گلدانش رو انجام میدن.

کود مایع سه بیست میدم فقط هم بهار و تابستون اونم ماهی یکبار. تعویض گلدان هم ،باید اندازه ی گیاهت رو ...

ممنونم از توضیحت عزیزم😍خونتون همیشه سبز