2777
2789

چرا مردم اینقدر کوته فکرن اخه بعدم همه چی بیخیال شما جواب پست منو بدین چیکار دارین چجوری یا چقدره هوووف بیچاده معلماشون 

شما هم خیلی بد جواب کاربرا دادی .

خودت اول شروع کردی

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که جواب ملت رو با پرخاش و توهین میدی دوما هر سوالی کردن جواب ندادی به همه پریدی ما کف دستمون رو بو نکردیم بدونیم خواهرت چطور ۷ میلیارد بابات رو بالا کشیده که شما تازه فهمیدین؟

شما حتی در جواب کسی که نفرینش کردی و اون گفت پدر ندارم یه لحظه نگفتی خدا پدرت رحمت کنه

باقی کاربرا گفتن .پس آروم شدی تاپیک بزن 

شما نمیتونی بگیری هر کسی مخالفت بود رو نفرین کنی 

ی جایی سرت میاد که خودتم فکرش نمیکنی

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
شما حتی در جواب کسی که نفرینش کردی و اون گفت پدر ندارم یه لحظه نگفتی خدا پدرت رحمت کنه باقی کاربرا ...

مرسییییییی مهربووووون الهی که خدا در همه حال مراقب و محافظ عزیزانت باشه نازنین♥️

اطلاعات کامل بده اول تاپیک ات تا مردم درگیر میلیارد و میلیون نشن ، ببخشید اندازه شما ثروتمند و بلندمدت فکر نیستن کاربرا🙁در ضمن مگه راهنمایی نمیخواستی عزیزم؟

خب میلیون و میلیارد تو اصل قضیه خیلی فرق داره،

میلیون بود اصلا میگفتیم پولی نیست که به خاطرش کار به شکایت و ....برسه

نمیری یه وقت زور اومده بهت؟ خودتو نکش ما ک میدونیم همون 7تومن بوده نوش جون شوهر خواهره 

برو بابا عقده ای گدا گدول هفت تومن که پول یک شب شامه ببین تو دیگه چقدر ندید پدیدی