2821
2789
عنوان

رابطه سمی

379 بازدید | 59 پست

سلام بچها قضاوتم نکنید کسیم که فاز نصیحت داره کلا نخونه تاپیک و من چندسال با ی آقای دوست بودیم و کل شهر میدونسن ک من و میخاد و سرم دعوا و ..چندبار کات کردیم ک هم اون اشتباهاتی کرد هم من ک جفت فهمیدیم .ما رابطه کامل داشتیم الا این آقا از زندگیم نمیره وقتیم که میره بعد چندماه پیداش میشه بهش میگم ازدواج میگه ن نمیتونم خونوادم نمیزارن باهم باشیم همیطوری رابطه ام ازت نمیخام ولی نرو .مشاوره بم بدین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم حریف باش برو شکایت کن ازش و تمام  داد گاه شمارو زنو شوهر میکنه عقدتون میکنه

مگه به اجبارم میشه؟؟.. پسره نمیخواد. 😕

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم حریف باش برو شکایت کن ازش و تمام  داد گاه شمارو زنو شوهر میکنه عقدتون میکنه

بعد بنظرتون می ارزه خودم و تو چشم همه خراب کنم گه با این آقا زندگی کنم؟

پسره نمیخوادت بیخیال شو ،😂مادربزرگ ۴تا عروس داره هیچ کدومو نمی‌خواست راضی نبود دایی هام با دختره فرار کردن ازدواج کردن (البته فرار کردن تو ترک ها مخصوصا خانواده ما عادیه)در کل اون پسره بخوادد از راه قانونی هم میتونین اقدام کنید 

دیگه کار از سرزنش و نصیحت گذشته. کاری که با خودت کردی.. ولی قاطعانه تمومش کن. ینی چی ازدواج هم نمیکنه میگه همینطور ادامه بدی.. مگه آدما وسیله سرگرمی هم هستن. بنظرم بهش بگو من دیگه نمیخوام باتو باشم و میخوام فکری برای زندگی و آینده ام کنم. بلاکش کن از همه جا. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پسره نمیخوادت بیخیال شو ،😂مادربزرگ ۴تا عروس داره هیچ کدومو نمی‌خواست راضی نبود دایی هام با دختره فر ...

خب من میخام بیخیال شم ولی از ی طرف دیگ بکارنم و چیکار کنم راهی هست واسش؟