2777
2789

چندین ماهه صورتم پر شده از جوشهای ریز

هر دکتری بخوایین رفتم انواع چکاپ و آزمایشات هورمونی هیچ مشکلی ندارم

از دوران نکجوانیمم سالها میگذره

نه اهل تنقلاتم نه سرخ کردنی ووو

روبالشیم و جای خوابم حوله‌هام همه رو مرتب میشورم

هیییچ فایده‌ای نداره

دیگه از جلوی آینه رفتن متنفرم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=328189521]از وقتی جوش میزنم نه دیگه کنار گذاشتم[/QUOT

پد آرلیشیتو بشور با گرم قشنگ زد عفونی کن بعد یه ضد آفتاب فاقد چربی بخر ...میری بیرون بزن فقط 

آب در روز زیاد بخور

سبزیجات میوه 

یه ژله شست و شوی صورت بخر ضد جوش هر شب و روز یه بار صورتتو بشو

بعد اونم آب رسان بخر ضد جوش و چربی بزن رو صورتت یک ماه یه صورتت اصلا دست نزن اوکی میشی 

هر جوشی زد زود یه کوچولو چسب زخم ببر بزن روش دیگه نمیبینی که بکنیش اگه دست بزنی بدتر میشه چون میترکو ...

اصلا از اون ترکیدنیا و چرکی نیستش جوشهای قرمز خیلی ریز هست انگار که فقط برجستگی دارن ولی پره پره

زیاد نه ولی بد خوابم کل شبو بیدارم و نزدیکای صبح خوابم میبره

خب اینم میشه باشه شبا زود بخواب اگه خوابت نمیبره یه لیوان شیر کم چرب بخور صبح هم زود بیدار شو ورزش کن در حدی که عرق کنی سموم بدنت دفع بشه 

خب اینم میشه باشه شبا زود بخواب اگه خوابت نمیبره یه لیوان شیر کم چرب بخور صبح هم زود بیدار شو ورزش ک ...

اصلا نمیتونم بوقتش بخوابم یه قرصی چیزی بگین خوابم ببره