2777
2789
عنوان

کیا قبل بارداری تست پاپ اسمیر انجام ندادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 18 پست
منم همینطور ،اگه میشد بیهوش کنن خیلی خوب میشد

خیلی ساده ست بابا واقعا ده ثانیه هم نمیشه بیهوشی دیگه چیه 😅 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

36 سالمه 2تا بارداری داشتم تا حالا یک بار هم پاپ اسمیر انجام ندادم خدایی چرا انقدر انگولک میکنین ...

خب قدیم همه چیز فرق میکرد از سبک زندگی تا حتی نوع مردن ، مثلا پدر بزرگ من انقدر سیگار کشیده بود ریه ش سیاه شده بود فوت شد ولی نمی‌دونستن بخاطر سیگاره میگفتن فلانی توی ۶۰ سالگی فوت شد حیف 

ولی الان اسمشو گذاشتن سرطان دلایلش مشخص شده ثبت میشه درمان داره ،  قبلا ثبت نمیشد درمان هم نداشت طرف میمرد میگفتن عمرش سر رسیده بود برای همین به نظر مشکلات و بیماری ها کم می‌رسید 

تعداد جمعیت هم در نظر بگیر سبک زندگی هم در نظر بگیر علم اومده ازش استفاده بشه دیگه نیست مگه ؟ اون زمان چقدر مرگ و میر نوزاد زیاد بود هر خانواده دو سه تا تلفات داشتن علم اومده تلفات رو از هر نظر کم کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قدیم همه چیز فرق میکرد از سبک زندگی تا حتی نوع مردن ، مثلا پدر بزرگ من انقدر سیگار کشیده بود ریه ...

بله قدیم علم نبود تلفات هم بود. ولی اطرافتو نگاه کن. چندتا زن مسن میبینی که بدون بیماری حاد دارن زندگی میکنن. در کنارش چندتا زن جوون همین الان درگیر عفونتهای متعدد سرطان سینه کیست و آندومتریوز و هزار جور بیماری دیگه زنانه هستن. شخصا زن جوون سالم اطرافم نیست. هر کدوم به نحوی درگیرن. میدونی چرا؟ علتش اینه که زنها عادت کردن لباس زیر بپوشن. عادت کردن با دستمال توالت خودشونو خشک کنن. توی پریود راه به راه میرن حمام و فکر میکنن خیلی بهداشتی دارن کار میکنن. کسی که لیزر نکنه و از نوره استفاده کنه به نظرشون بی کلاسه. 

طرف متخصص اطفاله. توی اینستا سرچ کن دکتر عبداللهی. اون سری ازش پرسیده بودن چرا بچه‌ها به نسبت سابق انقدر ضعیف شده بدن‌هاشون. تحلیل جالبی کرد. گفت گذشته از تغذیه ناسالمی که الان اسمش بهداشتی و علمیه و مصرف زیاد داروهای اصطلاحا علمی زمان قدیم بچه‌ها یه تلفاتی داشتن زمان تولد. ناراحت کننده بود. بله. ولی قانون طبیعت بود. ضعیف حذف میشد که نسل ضعیف ازش پا نگیره. خود دکتره میگفت الان ما بچه‌هایی رو زنده نگه میداریم که زمان تولد زیر یک کیلو وزنشونه. این بچه مسلما در آینده بدنش ضعیف خواهد بود و مطمئنا نسلی که ازش به وجود میاد هم ضعیفه و مستعد انواع بیماری. 

علم شاید در خیلی از زمینه‌ها پیشرفت کرده باشه ولی مطمئن باش این پیشرفت همه‌ش در جهت خوب نبوده و از این به بعد هم نخواهد بود. کل علمو رد نمیکنم. ولی هر چیزی هم اسمش علم باشه قبول نمیکنم. 

موفق باشید❤️

بله قدیم علم نبود تلفات هم بود. ولی اطرافتو نگاه کن. چندتا زن مسن میبینی که بدون بیماری حاد دارن زند ...

نقطه نظر جالبی بود