2777
2789
عنوان

زندگی ب چه قیمت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی در میون تاپیکای اینجوری هست 

زنایی که تو بدترین شرایطن و چون جایی برای رفتن ندارن مجبورن به تحمل

چرا ما زنا هیچوقت جایی برا رفتن نداشتیم؟ خونه بابامون میگفتت برو خونه شوهر هر غلطی خواستی بکن خونه شوهرم بهمون گفتن مگه خونه باباته پررو شدی سرکش شدی جواب میدی و فلان 

مردا چرا انقدر بی شرفن؟ کثافت طرف تنها پناهش تویی چرا انقدر لجنی؟ چرا انقدر سو استفاده میکنی؟ قلب نداری انسان نیستی تو؟

کم بدبختی داریم این وسطم زنا تو سر هم میزنن که آی به مردت اقتدار بده آی زنانگی کن 

اقتدار اینا زندگی مارو نابود کرد 

کمرمون شکست زیر بار اینهمه اقتدارشون و زنانگی زهرمارمون 

کی دیدی یه مردی زنشو تحمل کنه چون نمیتونه جایی بره؟ 

کی مارو تحمل کرد؟ 

ای سوخته بخت و سوخته دل و سوخته جیگر زن ایرانی...

یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه، از شوهرت طلاق بگیر خودت رو راحت کن

عزیزم کاش طلاق به همین راحتی بود که شما میگفتی بعضیامثل من مثل این خانماصلااااا شرایطش رو نداریم والبته خیلیای دیگه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
یکی در میون تاپیکای اینجوری هست  زنایی که تو بدترین شرایطن و چون جایی برای رفتن ندارن مجبورن ب ...

یکی مثل من از پدرکه شانس نداشتم ی فرد بی مسئولیت ازشوهرم شانس نیوردم الانم چون پدرم نامرد بود جایی برای رفتن ندارم بایدبسوزم وبسازم تاجونم دربیاد.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
یکی مثل من از پدرکه شانس نداشتم ی فرد بی مسئولیت ازشوهرم شانس نیوردم الانم چون پدرم نامرد بود جایی ب ...

منم از شوهرم نفرست دارم ولی بابام همیشه بهم میگه در این خونه به روت بازه هروقت تحملت تموم شد بیا 

اما بچمو‌ ازم میگیرن  میگم که سوخته بخت زن ایرانی 

تمام زجر بچه داری براما حضانتش برا این نرای بی خاصیت

البته منظورم‌ شوهر خودم و امثالشه کسی به خودش نگیره

منم از شوهرم نفرست دارم ولی بابام همیشه بهم میگه در این خونه به روت بازه هروقت تحملت تموم شد بیا&nbs ...

هییییییییی میفهمم چی میگی حالا من بابام مارو ول کرد مامانم به چنگ ودندون گرفت مارو بزرگ کرد که ای کااااااش بزرگ نمی‌شدیم ازچاه بیفتیم توچاله.

هییییییییی میفهمم چی میگی حالا من بابام مارو ول کرد مامانم به چنگ ودندون گرفت مارو بزرگ کرد که ای کا ...

بعضی وقتا نگا بچم میکنم میگم خدایا نکنه برسه جایی اینجور حرفا بزنه 

ماها آرزومونه بچمون حداقل خوشبخت بشه