2777
2789
عنوان

زندگی ب چه قیمت؟

289 بازدید | 23 پست

سلام کسیو ندام برا دردودل امشب ی اتفاقی افتاد با شوهرم بد دعوا کردیم انقدری کتکم زد از سرم ک دارم میمیرم از درد..

مشکل اصلی اینجاست جایی ندارم برم پدر و مادرم پیرن و دو تا خاهر سن بالا دارم ک ازدواج نکردن غصه اونا ی طرف ی خاهرم دارم دنبال بهونس با شوهرش جدا شه ک ازاد باش امشل نمیدونم ب کدوم دردم گریه کنم از ی طرف تا دعوامون میش شوهرم وسایلام جمع میکنه بندازه خونه مامانم اونم مریضه میترسم از زندگی میترسم خیلی حالم بده خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه، از شوهرت طلاق بگیر خودت رو راحت کن

گلم حتما پشتوانه نداره ،میگه ک دوتاخواهر سن بالا توخونه داره اونیکی خواهرش ک داره طلاق میگیره پدر مادرشم ک پیرن ،چیکار کنه این بنده خدا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

عزیزم آروم باش یه نفس عمیق بکش اصلا فعلا به هیچی فکر نکن به هیچی مشکلات خانواده پدری به شما ارتباطی نداره شما اول مشکل خونه خودت رو حل کن به آرامش برس که بتونی با خانواده خودت هم ارتباط بهتری داشته باشی وکمک حالشون باشی اول زندگی خصوصیت رو آروم کن با شوهرت بشین حرف بزن ببین مشکلتون چیه باهم حلش کنید 

فکر کنم شوهرت میدونه چون میترسی بری خونه مادرت و حس میکنه بدون پشتوانه ای اینجوری باهات رفتار میکنه 🤕کاش شما یبار جمع میکردی میرفتی تاحساب کار بیاد دستش وگرنه تا اخر عمر شمارو همینجور اذیت میکنه 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چرا زنا انقد بد بختن آخه😭😭😭

نه زنا بدبخت نیستن این جامعه ماست ک زنا رو بدبخت نشون میده و زنا ب خودشون تلقین میکنن ک بدبختن 

خانم ها وقتی ازدواج میکنن انگار مادرش شوهرشون  میشن باید تربیتشون کنن باید ب خودشون ارزش بدن تا طرف مقابل هم واسشون ارزش قائل بشه  اما‌متاسفانه  خانم ها چون درآمدی  ندارن یه عدشون و سیاست ندارن کاری میکنن همسرشون باهاشون اینجوری رفتار کنه من همیشه ب مادرم میگفتم میگفتم هر طور اول زندگی  با بابا تا کردی الان ثمرشو میبینی وقتی  زیادی رو بدی و طرف رو آزاد بزاری تا آخر دیگ نمیتونی درستش کنی وقتی بار اول اجازه بدی بهت توهین کنه دیگ تا ابد درست نمیشه

اوضاع اقتصادی خرابه و امید به آینده کم، مردا اعصاب ندارنو از اوضاع عصبانی ان، باید مدارا کنید و کمتر بهونه خالی کردن عصبانیت دستش بدی.

گل گاو زبان و گل محمدی و بهار نارنج توی چای بریز ارومتر بشید.

جدا هم بشی اوضاع بدتره

مرد عصبانی رو باید مدارا و محبت کنی فکر کنه هم تیمی هستی نه طلبکار

پیش یه مشاور خانواده بروحتما زندگیت بهتر میشه

نه زنا بدبخت نیستن این جامعه ماست ک زنا رو بدبخت نشون میده و زنا ب خودشون تلقین میکنن ک بدبختن  ...

کاملا موافقم ،ولی باورکن این درمورد همه صدق نمیکنه ک اگه ازاول فلان جور رفتار کنی دیگه اوکی میشه بخدا نیست خیلیا ک بدذات و زبون نفهم باشن آسمون هم بیار زمین باز این بلانسبت حیوون ها آدم نمیشن ک نمیشن

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

عزیزم منم از خواهرم بزرگتر بودم و مجرد 

خواهرکوچیکم ازدواج کرد و شوهرش اصلا ادم نرمالی نبود خواهرم بخاطر ابنکه مامجرد بودیم و سن بالا درکل شرایطمون مثل شما بود میترسید طلاق بگیره 

والا نشستیم باهاش حرف زدیم زندگی ک هر روز تن ما و خودت بلرزه و هر روز باید زیر سرم باشی چ فایده 

خواهرم زندگیش داغون بود گلم اخرش دید طلاق بگیره ما ناراحت نمیشیم و طلاق گرفت و بعد از طلاقشم رفت دانشگاه و رشته مورد علاقش و الانم سرکاره بخدا خانواده وقتی حالش خوبه ک ببینه عزیزش خوشبخته 

کاملا درکت میکنم عزیزم ان شالله بهترینا برات رقم بخوره 🥺😞

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔