2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امام حسین حرف دل منو زدی الان چسب رو دماقمه دو ماهه عمل کردم یه سمت دماقم ورم داره کمکککککک

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

چند وقته عمل کردین؟من قشنگ یه طرف صورتمه 

یکساله 

اگ تازه عمل کردی میره نترس 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
چقدر گذشته ؟ من خیلی به دکترم گفتم کاری نکرد الان هنوزم ی طرفم بعد سالها فرق داره ، ورمم‌سفت شد موند

واسه من سه هفته از عملم گذشته،ای وای پس احتمال دایمی بودنش هست شما کجاهاش ورم داره؟تیغه پره نوک کجاست

به دکترت گفتی؟کل یک طرفش یا فقط یه جای خاص

سمت راستم کلا پره دماقم بالا ترش 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

یکساله  اگ تازه عمل کردی میره نترس

سه هفته ست 

من اوایل که تازه عمل کرده بودم یکم سرم تو خواب یه وری میشد گاهی 

وقتی بیدار میشدم میدیدم یکم سرم متمایل به یه طرف شده دقیقا اون طرفمم ورم کرده

سه هفته ست  من اوایل که تازه عمل کرده بودم یکم سرم تو خواب یه وری میشد گاهی  وقتی بیدار ...

اوو عب نداره الان هر طرفی بشی ورمت میره اون سمتی اصلا نترس 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
واسه من سه هفته از عملم گذشته،ای وای پس احتمال دایمی بودنش هست شما کجاهاش ورم داره؟تیغه پره نوک کجاس ...

ببین بستگی داره ، اما من تحربه عمل خودم و خواهرم اینه که ورمی که تا ۲،۳ ماه بدون تغییر شکل بمونه دایمی‌میشه

مال من سمت چپ بینیم کامل ورم داشت سوراخشم بزرگ تر بود الانم مونده