damaghamali مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 501 عنوان کیا بعد عمل بینی ورم یک طرفه داشتن ؟ 573 بازدید | 23 پست چیکار کردین که درست شد؟بعد چند وقت درست شد قشنگ یه طرفم دو برابر طرف دیگه مه 1402/11/24 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafass87 عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 762 من و از بین نرفته سفته غضروف اضافست فک کنم ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
a_kind_girl عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 18004 زمان بده 🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋 https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
mahya_hastam عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 232 چقدر گذشته ؟ من خیلی به دکترم گفتم کاری نکرد الان هنوزم ی طرفم بعد سالها فرق داره ، ورممسفت شد موند
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4123 به امام حسین حرف دل منو زدی الان چسب رو دماقمه دو ماهه عمل کردم یه سمت دماقم ورم داره کمکککککک من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
damaghamali مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 501 من و از بین نرفته سفته غضروف اضافست فک کنم چند وقته عمل کردین؟من قشنگ یه طرف صورتمه
nafass87 عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 762 چند وقته عمل کردین؟من قشنگ یه طرف صورتمه یکساله اگ تازه عمل کردی میره نترس ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
damaghamali مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 501 چقدر گذشته ؟ من خیلی به دکترم گفتم کاری نکرد الان هنوزم ی طرفم بعد سالها فرق داره ، ورممسفت شد موند واسه من سه هفته از عملم گذشته،ای وای پس احتمال دایمی بودنش هست شما کجاهاش ورم داره؟تیغه پره نوک کجاست
damaghamali مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 501 به امام حسین حرف دل منو زدی الان چسب رو دماقمه دو ماهه عمل کردم یه سمت دماقم ورم داره کمکککککک به دکترت گفتی؟کل یک طرفش یا فقط یه جای خاص
دختر_نازار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 4123 به دکترت گفتی؟کل یک طرفش یا فقط یه جای خاص سمت راستم کلا پره دماقم بالا ترش من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪
damaghamali مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 501 یکساله اگ تازه عمل کردی میره نترس سه هفته ست من اوایل که تازه عمل کرده بودم یکم سرم تو خواب یه وری میشد گاهی وقتی بیدار میشدم میدیدم یکم سرم متمایل به یه طرف شده دقیقا اون طرفمم ورم کرده
damaghamali مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 501 سمت راستم کلا پره دماقم بالا ترش منم دقیقا سمت راستم اینجوری شده دکترتون توصیه ای نکرده؟من گفته نا دو ماه نیا ویزیت شما رفتی ؟گفتی؟راه حلی چیزی نگفت؟
nafass87 عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 762 سه هفته ست من اوایل که تازه عمل کرده بودم یکم سرم تو خواب یه وری میشد گاهی وقتی بیدار ... اوو عب نداره الان هر طرفی بشی ورمت میره اون سمتی اصلا نترس ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
mahya_hastam عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 232 واسه من سه هفته از عملم گذشته،ای وای پس احتمال دایمی بودنش هست شما کجاهاش ورم داره؟تیغه پره نوک کجاس ... ببین بستگی داره ، اما من تحربه عمل خودم و خواهرم اینه که ورمی که تا ۲،۳ ماه بدون تغییر شکل بمونه دایمیمیشهمال من سمت چپ بینیم کامل ورم داشت سوراخشم بزرگ تر بود الانم مونده