من دارم رسما کم میارم شوهرم دو روزه سرماخورده شدید کمکم نمیکنه و مجبورم بیشتر کارها را خودم بکنم دارم میمیرم.ممکنه با بلند کردن و بغل کردن پسرم چیزی بشه.اخه پیش باباش نمیره بیشتر ب من میچسبه بغلم کن و گریه میکنه منم هفته 16 بارداری هستم
کمربند بارداری ببندی کمرت کمتر درد میگیره ولی خدا بچه تو نگه میداره تو داز کش هم هم عضلات واژن رو تنگ کن و ول کن ورزشه براش محکمتره ان شاءالله هم هیچ اتفاقی نمی افته مهم زمان لانه گزینی جنین بوده که تموم شده به سلامتی
اوایل نه......ولی به مرور که بزرگتر شد کمی حساس شد.....ولی منوهمسرم مدام بهش محبت کردرم وخیلی از خواهر وخلاصه همش حرفهای خوب...همش تشویق به بغل وبوسیدن خواهرش..... الان پسرم چهار سالشه،دخترم دو سالشه،هر دو هنوز کوچیکند ولی خیلی هم دوست دارن....هم بازی هم نیستن هنوز ....ولی با هم خوبن.....
اینم بگم کلی اسباب بازی خریدن برا پسراولی. قایم کردن . بعدش روز بیمارستان باخووشون آوردنشون با بچه خونه. یه ذوقی کرده بود. باورش شده بود اینارو داداشش براش آورده
اینم بگم اصن حساسیتهارو نسبت به دومی نشون ندید. مثلا تا رفت نزدیکش همه بلند نگید نرو بیا اینور. چون بدتر حساس و عصبی و حسود میشه تسبت به بچه تازه وارد. نامحسوس مراقبت کنین
خدایا خودت کمکم کن.راستی خانوما من تو حاملگی اولم همش بخور و بخاب بودم 20 کیلو اضافه کردم ولی این بارداری همش فعالیت دارم و درگیر و اصلا چیز زیادی نمیتونم بخورم ولی جالبه دارم عین بادکنک چاق مییشم