2777
2789
عنوان

زندگی با وجود بارداری دوم خیلی سختههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمربند بارداری ببندی کمرت کمتر درد میگیره ولی خدا بچه تو نگه میداره تو داز کش هم هم عضلات واژن رو تنگ کن و ول کن ورزشه براش محکمتره ان شاءالله هم هیچ اتفاقی نمی افته مهم زمان لانه گزینی جنین بوده که تموم شده به سلامتی
اوایل نه......ولی به مرور که بزرگتر شد کمی حساس شد.....ولی منوهمسرم مدام بهش محبت کردرم وخیلی از خواهر وخلاصه همش حرفهای خوب...همش تشویق به بغل وبوسیدن خواهرش..... الان پسرم چهار سالشه،دخترم دو سالشه،هر دو هنوز کوچیکند ولی خیلی هم دوست دارن....هم بازی هم نیستن هنوز ....ولی با هم خوبن.....
سارگل عروس عموم‌پسرش ۵سالش بود که دومی اومد. همش ازاول به پسر اولش میگفتن داداشت داره میاد باکلی هدیه برات. وقتی اومد باخودش برا تو که داداششی کلی هدیه میاره. بهش مدام میگفتن تو میشی پسر بزرگه . خیلی باید حواست به داداشت باشه. خلاصه خیلی حواسشون به پسراولی بود. خداروشکر وقتی پسردومی بدنیا اومد خیلی خوب رفتار کرد. الان اولی ۸سالشه . باورتون نمیشه بهش میگی بردیارو چقدر دوس داری میگه بردیا عشق منه.داداشمه. کیف میکنم وقتی میبینم توبازی کردناهم‌اینقدر هواشو داره
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
اینم بگم کلی اسباب بازی خریدن برا پسراولی. قایم کردن . بعدش روز بیمارستان باخووشون آوردنشون با بچه خونه. یه ذوقی کرده بود. باورش شده بود اینارو داداشش براش آورده
اینم بگم اصن حساسیتهارو نسبت به دومی نشون ندید. مثلا تا رفت نزدیکش همه بلند نگید نرو بیا اینور. چون بدتر حساس و عصبی و حسود میشه تسبت به بچه تازه وارد. نامحسوس مراقبت کنین
خدایا خودت کمکم کن.راستی خانوما من تو حاملگی اولم همش بخور و بخاب بودم 20 کیلو اضافه کردم ولی این بارداری همش فعالیت دارم و درگیر و اصلا چیز زیادی نمیتونم بخورم ولی جالبه دارم عین بادکنک چاق مییشم