2821
2789
وای وای من از مرغو گوشت و ماهی حالم بهم میخوره گیاهخوار شدم رسما
چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دخترا پس چرا شکمم هیچ تغییری نکرده انگار ن انگار حامله ام هفته 11 هستم
چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋
لیلی توام هیچی احساس نمیکنی که تو رحمت باشه
سلام عزیزم درکت میکنم خیلی سخته منم بارداری اولم اینجوری بودم الان برای دومی تهوع دارم فقط ظهر حالم خیلی بد شد
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
آخه با خودم میگم حداقل یه نبضی چیزی حس کنم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز