2777
2789

قضیه اینه ک شوهرخواهرم خواست ک شوهرم ضامنش بشه اونم بخاطرشرایطی نشد

بعد حالا بعداون یه روزمااومدیم خونه خواهرم شوهرخواهرم خواب بوددیگه پانشد باماسلام علیک و اینابکنه به شوهرم بشدت برخورد

حالا شوهرم رفته جای دیگه براکار من خونه مامانم بودم

خواهرم داره دخترخواهرشوهرشو پاگشا میکنه همه خانواده شوهرش و مارو دعوت کرده 

همه میرن مامانم بابام داداشام منم خونه مامانم ایناهستم چون شوهرم نیس منم مجبورم برم کلا خواهرم انتظارداره ک برم حالا شوهرم پاشو کرده تویه کفش ک نه نرو من دلم نمیخواددیگه اون ادمو ببینی

وای موندم این وسط دیگه نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو دعوا شما دوتا خواهری ما رو بهم نمیزنه دوتا مردین دعواتون رو بین خودتون حل و فصل کنین نه عین بچه کوچیکا که میگن چون.من با فلانی قهر هستم تو هم باید باش قهر باشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چجوری خواهرمومادرموقانع کنم؟

شما ازدواج كردى خانواده شما الان فقط همسرت هست !

همسر شما وظيفه اى نداشته براى ضامن شدن ولى همسر خواهرتون ميزبان بوده هر مسئله اى پيش اومده بايد احترام ميذاشت و خوش امدگويى ميكرد

منم همینومیگم شوهرم میگه من باخواهرت کاری ندارم شبوروزباهم باشین ولی دلم نمیخواددیگه شوهرشوببینی

شرایطت سخته ولی با مرد جماعت نباید در افتاد نرو به نظرم ارزش نداره بهونه بیار بگو فلان جا باید برم