2777
2789
عنوان

شوهرم با شوهرخواهرم دعواشون شده منو خواهرم موندیم این وسط..

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 25 پست
شما ازدواج كردى خانواده شما الان فقط همسرت هست ! همسر شما وظيفه اى نداشته براى ضامن شدن ولى همسر خو ...

سعنی ازخواهرم بگزرم؟

نمیدونم اگه همچین شرایطی بود شوهرم بخاطرمن ازخواهرش میگذشت یانه

خودت رو بذار جای شوهرت اگر خونواده همسرت باهات این رفتار رو میکردن و تو به هردلیلی ناراحت میشدی و از شوهرت میخواستی به خاطر تو در این مراسم نباشه، انتظار داشتی شوهرت چی کار کنه؟؟؟؟

و فکر میکنی شوهرت چی کار میکرد؟

من فکر میکنم حتما اول به همسرت بگو چشم من نمیرم ناراحتی تو بیشتر از هرچی تو این دنیا منو میرنجونه، بهش این حس رو بده که الویت زندگی شماست

بعد بهش بگو راستی شوهر خواهرم همش حالت رو میپرسه به نظرت ممکن نیست نیومدنش اون روز عمدی نبوده

تو به دل نگیر بعضی وقتا کارای عجیب میکنه خواهرمم ازش بهم درددل میکنه....

این جوری حساسیت شوهرت رو کم کن ، وقتی شما همسرت رو الویت زندگیت بذاری اون خیالش راحته که حرفش خریدار داره

خواهر خوبه اما یادت باشه تو قراره با شوهرت پیر بشی و در نهایت همسرت در کنارته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعنی ازخواهرم بگزرم؟ نمیدونم اگه همچین شرایطی بود شوهرم بخاطرمن ازخواهرش میگذشت یانه

بحث گذشتن نيست .

كسى كه ازدواج ميكنه ديگه خانواده اش جدا ميشه من باشم اگر همسر خواهرم اين رفتار و داشته باشه من بيشتر ناراحت ميشم 

شرایطت سخته ولی با مرد جماعت نباید در افتاد نرو به نظرم ارزش نداره بهونه بیار بگو فلان جا باید برم&n ...

نمیشه بهونه بیارم

کلا همه برناممومیدونن میگم ک خونه مادرمم همه هم میخوان برن اونجا

من تنهابمونم کلا یجوریه

نمیدونم میفهمین چی میگم یانه

بحث گذشتن نيست . كسى كه ازدواج ميكنه ديگه خانواده اش جدا ميشه من باشم اگر همسر خواهرم اين رفتار و د ...

من خب واقعا خودمم ناراحت شدم

ولی الان من چیکار کنم ک بخاطر کار شوهرم مجبورم اینجاباشم تواین شرایط

اگه خونه خودم بودم راحت بهونه میاوردم نمیومدم