2777
2789

چند وقت پیش یه اتفاقی برام افتاد انگار از اونموقع افسردگی گرفتم البته داشتما ولی شدیدتر شده خیلی ناامید و بدبین شدم بداخلاقم شوهرم مراعاتمو می کنه ولی من خوبیاشو نادیده میگیرم و اذیتش میکنم دست خودم نیست گاهی سر بچه هامم داد میزنم 

بیشتر از همه بدبین بودن به همه چیز اذیتم میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم جدیدا اینجوری شدم . اونم بخاطر حساس شدن به خانوادش و ناراحتیهاییه که برام ایجاد کردن . این وسط تا یکم طرفشونو بگیره منم بدتر باهاش برخورد میکنم . 

البته سعی میکنم دلشو باز بدست بیارم . 

با خواهرشوهرمم خیلی سرد و بی اهمیت برخورد کردم و اصلادیگه برام مهم نیست ناراحت بشن یا چی بگن درباره ام.دیگه ازچشمم افتادن واقعا

شرایط مالیشو ندارم دیشبم کلی گریه کردم و غر زدم که درامد شوهرم کمه

هعی. خودتونم اگه میتونید کار پیدا کنید. از خانواده کمک بگیرید باهاشون مشورت کنید

شاد باشید و از زندگی لذت ببرید🗿
من هم جدیدا اینجوری شدم . اونم بخاطر حساس شدن به خانوادش و ناراحتیهاییه که برام ایجاد کردن . این وسط ...

دقیقا همینه سالها شوهرم دلمو شکست بخاطر مسائل مختلف خیلی اذیتم می کرد تازه چند ماهه بهتر شده ولی من  نمیتونم فراموش کنم و ببخشمش همیشه ازش کینه دارم و نمیتونم بهش محبت کنم 

دقیقا همینه سالها شوهرم دلمو شکست بخاطر مسائل مختلف خیلی اذیتم می کرد تازه چند ماهه بهتر شده ولی من ...

اره اگه زن سرد بشه دیگه اون زندگی خیلی بی روح میشه . ولی بخاطر بچه هاتو آرامش خودت سعی خودتو بکن . خداروشکر که شوهرت هم بهتر شده . میدونم سخته ولی باید بخوای . 

اره اگه زن سرد بشه دیگه اون زندگی خیلی بی روح میشه . ولی بخاطر بچه هاتو آرامش خودت سعی خودتو بکن . خ ...

اصلا اعتمادم از بین رفته من بیخیال ترین دختر دنیا بودم ولی الان خیلی استرسی ام بخاطر رفتارای شوهرم

مسبب حال الانمم شوهرم میدونم واسه همین خوبیاش به چشمم نمیاد فک میکنم هرچقد خوبی کنه جبران بدیاش نمیشه