2777
2789

من قرص هورمونی کمپاند و نولاکتون باید مصرف میکردم خیلی کم و بد و نا منظم خوردم الان  دوماهه ده روز یبار پریود میشم 

۲۲ سالمه مجردم سه دکتر ماما و زنان رفتم گفتن از داروهاست و باید ادامشون بدم اومدن ادامه بدم قرصا نساخت بهم دکتر قرص اگنو گل داد ده روز یکبار پریود میشم از آخرین پریودم دور روز میگذره بازم دارم لکه میبینم علائم یائسگی چیه اینم میتونه باشه؟؟ کسی تجربه داشته لطفا بگه بهم خواهش میکنم

❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقآسه ماه پیش مشکل شما و داشتم نتونستم قرصای هرمونی رو استفاده کنم همش لکه بینی داشتم وپری میشدم تا یه مامای با تجربه خدا خیرش بده برام پاپ اسمیر گرفت دید که عفونت ندارم بهم هیچ دارویی نداد گفت اگه نامنظم بودن پری بیش از دو دوره شد دیگه از قرصای هرمونی استفاده کن

داروی گیاهی تنظیم هورمن بخور

خوب میشی

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
من دقیقآسه ماه پیش مشکل شما و داشتم نتونستم قرصای هرمونی رو استفاده کنم همش لکه بینی داشتم وپری میشد ...

یعنی توام ده روز یکبار پریود میشیدی من ده روزی یکبار پریود میشم اندازه دوره خودم ۴ روزم طول میکشن چکار کردین شما من مجردم

❄️