2777
2789
عنوان

کیا مث من در یخچال بی دلیل باز میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست
تنهانیستی عزیزم خودمم همینطوریم

به نظرت دلیلش چیه من خیلی فکر میکنم مثلا راه میرم با خودم تو جرو بحثم یهو میبینم در یخچال باز کردم بدون اینکه چیزی بردارن دوباره میبندم 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا😂😂همچنیین برای ما هم خالیه ولی هر دفعه باز میکنم انگار انتظار چیز جدیدی دارم😀😐😂

مال ما فقط قرص مسکن توشه ولی با این حال امید دارم یکی چیزی توش گذاشته باشه😂

به نظرت دلیلش چیه من خیلی فکر میکنم مثلا راه میرم با خودم تو جرو بحثم یهو میبینم در یخچال باز کردم ب ...

نمیدونم بخداشایدعشق وعلاقه باشه شایدم تیک گرفتیم😂😂من دیگه میبینم چاره ندارم الکی اب میخورم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
نمیدونم بخداشایدعشق وعلاقه باشه شایدم تیک گرفتیم😂😂من دیگه میبینم چاره ندارم الکی اب میخورم

نکنه مث من اب سر میکشی😂من اگه نوشیدنی یا چیز خوشمزه ای توش باشه هر سری میرم یکم ازش میخورم جالبه هیچوقتم بیرون نمیاد همون تو یخچال همشو میخورم 😂😂

نکنه مث من اب سر میکشی😂من اگه نوشیدنی یا چیز خوشمزه ای توش باشه هر سری میرم یکم ازش میخورم جالبه هی ...

اره دقیقا😂😂😂😂ادمای عجیبی هستیم من اگه یچیزباشه تویخچال یه تیکه میگیرم بعدش دوباره هر۲۰دقیقه میرم سریخچال هی تیکه تیکه ازش میخورم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....