2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

375 بازدید | 22 پست

سوره کهف ایه ۱۰۲ رو خوندم و بعدش دعایی خوندم و بعد نیتمو کردم که حاجت بگیرم اگه خوب باشه رنگ سفید میبینم اگه بد باشه رنگ سیاه این رو شیخ کفعمی گفته منم خواب دیدم یه جانوری هست سیاه رنگ بعدش به زنی رو دیدم با لباس سفید رنگ بنظرتون تعبیرش چی میشه هم سیاه هم سفید جریان چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب ماه شعبان کلا خیره 

خواب بد تعبیر نمیشه

صدقه بده همین

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
خب زنه چکار میکرد اون موجوده چکارمیکرد

زنه وایساده بود دو نفر به شکل انیمیشن کنارش بودن

اون موجوده حیوانی بود انگار شنا می‌کرد شبیه کوسه بود ولی خیلی کوچیک تر از کوسه

دعا چی بود بگو منم بخونم  اداب خاصی داره؟؟؟؟

از شیخ کفعمی منقول است که در کتاب لفظ الفوائد ذکر شده است که هر کس این آیه شریفه را بخواند آیه 102 سوره کهف و بعد از بگوید :گ اللهم صل علی محمد و آل محمد و ارنی بیاضا و حمره “ و سپس به خواب رود اگر در خواب سفیدی دید آن قصد خوب بوده و انجام دهد و اگر سیاهی دید یا سرخی دید آن عمل را که قصد نموده ترک نماید .

دقیقا میگی باید چیکار کرد؟

از شیخ کفعمی منقول است که در کتاب لفظ الفوائد ذکر شده است که هر کس این آیه شریفه را بخواند آیه 102 سوره کهف و بعد از بگوید :گ اللهم صل علی محمد و آل محمد و ارنی بیاضا و حمره “ و سپس به خواب رود اگر در خواب سفیدی دید آن قصد خوب بوده و انجام دهد و اگر سیاهی دید یا سرخی دید آن عمل را که قصد نموده ترک نماید .

من موندم هم سیاهی دیدم هم سفیدی چه معنایی داره؟

بنظر من نور سیاه بود اینکارو نکن

و اون زنه هم اومده بود راه نشونت بده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان